Ontdek en proef wat u kunt maken met uw apparaat. Verras uzelf en ervaar hoe snel en eenvoudig u deze recepten bereidt!

  • Bladerdeeghapjes

    Krokant bladerdeeg met een vulling naar keuze.

  • Gepofte aardappel in schil

    Een snel en eenvoudig bijgerecht. Als extraatje kunt u boter over de aardappelen gieten voor extra smeuïgheid.

  • Varkensvlees met uien en paprika

    Voor echte vleesliefhebbers, een stevige maaltijd.

  • Couscous met groenten

    Dit gerecht kan zowel koud als warm geserveerd worden en is lekker als lunch, hoofdgerecht en zelfs als bijgerecht.

  • Havermoutkoekjes

    Perfect voor bij een kopje koffie of thee en als tussendoortje, Havermoutkoekjes zijn een traktatie voor iedereen.

  • Groenteratatouille

    Een bijgerecht van verse groenten die zijn oorsprong in de Provençaalse keuken heeft.

  • Uiensoep

    Een lekker en goed uitgebalanceerd voorgerecht, perfect om bij op te warmen in de winter. Een klassieker uit de Franse keuken.

  • Tomatensoep

    Eenvoudig te bereiden met een heerlijke smaak.

  • Gevulde paprika

    Gevulde paprika's zijn heerlijk te combineren met rijst voor een voedzame en gezonde maaltijd.

  • Zalmfilet met asperges

    Een klassieke combinatie: zalm is een zeer smakelijke vis die perfect past bij zowel de zoete smaak van groene asperges als de subtiele smaak van witte asperges.

  • Pizza

    Zelf een pizza maken is niet voor iedereen even makkelijk, maar met een beetje hulp zeker mogelijk! Laat ieder gezinslid genieten van zijn of haar zelfgemaakte pizza.

  • Ravioli in tomatensaus

    De saus wordt gemaakt door room te combineren met tomatenpuree, ook wel "Sugo Rosa" genoemd. Lekker bij diverse soorten ravioli.

  • Minipizza's

    Een fantasievol gerecht dat iedereen lekker vindt. Wie houdt er niet van pizza? Ideaal als snack of op een feestje. De minipizza's zijn in een mum van tijd klaar.

  • Champignonrisotto met saffraan

    Waarom zou u kiezen tussen champignons of saffraan? De smaak van deze twee grote klassiekers kunt u ook combineren in één gerecht.

  • Gebakken visfilet

    Een heerlijk licht gerecht. Vis met gebakken aardappeltjes, twee smaken die perfect samengaan.

  • Appeltaart

    De appeltaart is een klassieke taart, perfect als dessert, tussendoortje of bij een feestelijke gebeurtenis.

  • Champignonsoep

    Wat is er beter dan een warme kom soep op een koude winterdag? Heerlijk als voorgerecht.

  • Spinazie- en ricottataart

    Simpel, eenvoudig en klassiek: de hartige taart bij uitstek. Heerlijk als voor- of hoofdgerecht. Koud serveren kan ook.

  • Gestoomde peren

    Bent u op zoek naar een bijzonder dessert? Gestoomde Chinese peren, een smakelijk gerecht en eenvoudig te bereiden. Voor een smakelijke finale van elke maaltijd.

  • Rosbief

    Rosbief is gebraden rundvlees, in deze variant gebakken in de microgolfoven of in de pan. Het vlees wordt in dunne plakjes gesneden en op smaak gebracht met het eigen kookvocht. Serveer zowel warm als

  • Pompoensoep

    Deze pompoensoep serveert u als voorgerecht met een snufje vers gemalen peper of andere kruiden.

  • Appelstrudel

    De combinatie van appel, rozijnen, pijnboompitten en kaneel is zeer herkenbaar en erg smakelijk.

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken