W COLLECTION

Ovens en compacte ovens

Connecteer met het intelligente 6TH SENSE kokenKies een gerecht, met de 6TH SENSE technologie bereikt u steeds perfecte resultaten!

Met de exclusieve en intuïtieve 6TH SENSE technologie kunt u voortaan koken als een topchef! U hoeft slechts één van de 40 recepten uit 8 categorieën te kiezen. De intelligente 6TH SENSE technologie stelt automatisch alle parameters in en regelt het volledige bereidingsproces voor u om perfecte resultaten te garanderen met een laag energieverbruik. Kookwijze, temperatuur en tijd worden hierbij automatisch aangepast. De 6TH SENSE technologie zorgt voor een ongeëvenaarde, intuïtieve ervaring.

AssistedDisplay

Selecteer de voedselcategorie en volg de aanwijzingen op het interactieve scherm.

SteamSense

Koken met stoom, gecombineerd met turbo hete lucht, zorgt voor een optimaal behoud van voedingsstoffen en smaken. Ideaal voor gebraden vlees, brood en gebak.

Kerntemperatuurmeter

De geïntegreerde kerntemperatuurmeter is een essentieel accessoire voor een uiterst nauwkeurige temperatuurcontrole tijdens het bereidingsproces voor een perfect resultaat.

Cook4

Bereid tot 4 verschillende gerechten tegelijkertijd: geen mix van geuren en maximale flexibiliteit.

TECHNOLOGIEËN

Telescopische rails

De uitschuifbare telescopische rails met automatische blokkering zorgen voor het gemakkelijk hanteren en uitnemen van hete en zware schotels, zonder gevaar voor kantelen of verbranden. De rails zijn verwijderbaar en kunnen op elk niveau geïnstalleerd worden.

SoftClose ovendeur

Dankzij het SoftClose-systeem is een lichte druk op de deur voldoende om de deur uit zichzelf te laten sluiten met een geruisloze en soepele beweging.

Easy to Clean

Om uw oven te reinigen, gebruikt u gewoon een beetje warm water en een zachte doek: u heeft geen chemische producten of schoonmaakmiddelen nodig!

Pyrolyse

Wanneer de zelfreinigende functie is ingesteld, wordt binnenin de pyrolyse oven een extreem hoge temperatuur bereikt (ongeveer 470°C), waardoor alle voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een vochtige doek.

Katalytische panelen

De Whirlpool ovens kunnen voorzien worden van katalytische zelfreinigende panelen. Deze panelen zijn bekleed met een speciale microporeuze geëmailleerde coating die in staat is zelfs de meest hardnekkige vetspatten te absorberen. Katalytische zelfreinigende panelen kunnen apart aangekocht worden bij elke Whirlpool naverkoopdienst.

SmartClean

De innovatieve SmartClean technologie reinigt de oven grondig en efficiënt in slechts 35 minuten, zonder geuren en gebruik van schoonmaakmiddelen. De SmartClean technologie werkt samen met een gemakkelijk te reinigen email en heeft een speciale cyclus waarmee altijd perfecte reinigingsresultaten bereikt kunnen worden.

Vind een Whirlpool verdeler in uw buurt
Zoeken