W COLLECTION

Microgolfovens

Connecteer met het intelligente 6TH SENSE koken
Kies een gerecht en de 6TH SENSE technologie bereidt het in de helft van de tijd!*

Dankzij onze gepatenteerde 6TH SENSE technologie is het gamma microgolfovens intuïtiever en praktischer dan ooit. De 6TH SENSE vochtigheidssensor corrigeert automatisch de vochtigheidsgraad, voor keer op keer perfecte resultaten.
* Bereidingstijden vergeleken met die van een traditionele Whirlpool oven voor enkele van de meest courante gerechten (bv. lasagne, gebraden kip, quiche).

AssistedDisplay

Selecteer de voedselcategorie en volg de aanwijzingen op het interactieve scherm.

Crisp

Van brood en taart tot vis en ontbijtgranen: een niet te evenaren krokant en goudbruin resultaat. Met deze functie krijgt u dezelfde perfecte knapperige gerechten zoals in een traditionele oven, maar in een veel kortere bereidingstijd.

CrispFry

Goudbruin en gezond frituren zonder toegevoegde olie door de gelijkmatige microgolven van de 3D-technologie.

Turbo hete lucht

Een echte kook- en bakervaring. De ventilator blaast de warmte uniform in de ovenruimte. Dankzij het krachtige verwarmingselement en de ventilator worden dezelfde resultaten bereikt als in een traditionele oven.

Steam&Boil

Gezondere en smaakvollere recepten met dank aan de natuurlijke kracht van stoom en de aansluitende set accessoires.

TECHNOLOGIEËN

Reheat&Defrost

De gelijkmatige microgolven zorgen voor snelle en gelijkmatige ontdooiing en behouden optimaal de textuur, kleur en smaak van het voedsel.

3D systeem

Het innoverende 3D systeem regelt de verdeling van de microgolven. De microgolven bewegen in een driedimensionaal patroon om de warmte gelijkmatig in de oven te verspreiden zodat het voedsel gelijkmatig gaart, zonder hete of koude plekken en zonder dat u het gaarproces hoeft te onderbreken om in de schaal te roeren. Voortaan worden uw gerechten steeds gelijkmatig ontdooid, opgewarmd en gegaard, voor snellere en betere resultaten.

Draaiplateau 40cm

Het draaiplateau van 40 cm biedt voldoende ruimte voor schotels van verschillende groottes of zelfs meerdere glazen, kopjes of borden tegelijkertijd. De continue rotatiebeweging zorgt voor een gelijkmatige bereiding.

SoftClose deur

Dankzij het SoftClose-systeem is een lichte druk op de deur voldoende om de deur uit zichzelf te laten sluiten met een geruisloze en soepele beweging.

Easy to Clean

Om uw microgolfoven te reinigen, gebruikt u gewoon een beetje warm water en een zachte doek: u heeft geen chemische producten of schoonmaakmiddelen nodig!

SmartClean

SmartClean houdt de microgolfoven kraaknet dankzij de kracht van de stoom. Giet gewoon een glas water in de stoomschaal en selecteer de reinigingscyclus. Achtergebleven vuil of vet wrijft u aan het einde van de cyclus weg met een vochtige doek. Dankzij de innovatieve SmartClean technologie is de microgolfoven grondig en efficiënt schoon in slechts 10 minuten, zonder achtergebleven geurtjes en zonder detergent.

Vind een Whirlpool verdeler in uw buurt
Zoeken