W COLLECTION

Ovens en compacte ovens

Connecteer met het intelligente 6TH SENSE kokenKies een gerecht, met de 6TH SENSE technologie bereikt u steeds perfecte resultaten!

Met de exclusieve en intuïtieve 6TH SENSE technologie kunt u voortaan koken als een topchef! Kies een gerecht en de intelligente 6TH SENSE technologie stelt automatisch alle parameters in en regelt het volledige bereidingsproces voor u om perfecte resultaten te garanderen met een laag energieverbruik. Kookwijze, temperatuur en tijd worden hierbij automatisch aangepast. De W Collection ovens bieden tot 100 kookcombinaties, zodat u een breed gamma aan gerechten kunt bereiden. Daarnaast beschikken de ovens over een geïntegreerde kookassistent die u stap voor stap begeleidt. De 6TH SENSE technologie zorgt voor een ongeëvenaarde, intuïtieve ervaring.

MySmartDisplay

De W11 Collection heeft een revolutionaire nieuwe Touch Control TFT 4.5" display voor een instinctieve navigatie, net zoals op uw smartphone. Laat u stap voor stap door een culinaire assistent begeleiden : met een ruime keuze aan gerechten, zal hij optimale kookparameters aanbevelen om een perfect resultaat te garanderen.

4-punts kerntemperatuurmeter MultiSense

De nieuwe gepatenteerde kerntemperatuurmeter MultiSense controleert de temperatuur op 4 verschillende punten voor een ultieme kooknauwkeurigheid en perfecte resultaten. De zelfdragende structuur kan gebruikt worden voor vlees en vis, maar ook voor brood en gebak.

Cook4

Bereid tot 4 verschillende gerechten tegelijkertijd: geen mix van geuren en maximale flexibiliteit.

TECHNOLOGIEËN

Telescopische rails

De uitschuifbare telescopische rails met automatische blokkering zorgen voor het gemakkelijk hanteren en uitnemen van hete en zware schotels, zonder gevaar voor kantelen of verbranden. De rails zijn verwijderbaar en kunnen op elk niveau geïnstalleerd worden.

SoftClose ovendeur

Dankzij het SoftClose-systeem is een lichte druk op de deur voldoende om de deur uit zichzelf te laten sluiten met een geruisloze en soepele beweging.

Pyrolyse

Wanneer de zelfreinigende functie is ingesteld, wordt binnenin de pyrolyse oven een extreem hoge temperatuur bereikt (ongeveer 470°C), waardoor alle voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een vochtige doek.

6TH SENSELive App
Een aangename
en intuïtieve
ervaring

Met de 6TH SENSELive App ontdekt u nieuwe recepten en tutorials en geniet u van een intuïtieve ervaring.

Vind een Whirlpool verdeler in uw buurt
Zoeken

Ontdek W Collection