W COLLECTION

Inductiekookplaten

Connecteer met het intelligente 6TH SENSE kokenEen nieuwe geassisteerde kookervaring

De 6TH SENSE technologie begeleidt u stap voor stap bij het bereiden van een gerecht. De intelligente 6TH SENSE sensoren stellen automatisch de ideale temperatuur in, volgens de keuze van recept, voor elke keer weer een perfect resultaat, zonder moeite en op de meest intuïtieve manier.

SmartSense

SmartSense stelt voor elk recept automatisch de ideale temperatuur en kooktijd in, van de meest delicate tot de meest complexe recepten, voor elke keer weer een perfect resultaat, zonder moeite en op de meest intuïtieve manier.

FlexiFull

Potten en pannen kunnen overal op het volledig flexibele oppervlak worden neergezet. Met automatische detectie kunnen nieuwe kookzones worden gecreëerd, waarbij tot 8 verschillende kookzones tegelijk kunnen worden gebruikt. De temperatuur wordt gelijkmatig verdeeld, met uitstekende tijd- en energiebesparing.

MySmartDisplay

De W11 Collection heeft een revolutionaire nieuwe Touch Control TFT 4.5" display voor een instinctieve navigatie, net zoals op uw smartphone. Laat u stap voor stap door een culinaire assistent begeleiden : met een ruime keuze aan gerechten, zal hij optimale kookparameters aanbevelen om een perfect resultaat te garanderen.

TECHNOLOGIEËN

6TH SENSE - Ondersteund koken

De kookplaat detecteert de pan automatisch en de slimme sensoren stellen automatisch het ideale vermogensniveau in voor de meest delicate tot de meest gecompliceerde gerechten, voor elke keer weer een perfect resultaat. Door de verschillende kookmethoden voor alle soorten voedsel kunt u moeiteloos heerlijke maaltijden bereiden.

iXelium-behandeling

Ontdek de nieuwe iXelium behandeling: deze revolutionaire nano-technologie maakt glazen oppervlakken niet alleen uiterst krasbestendig, maar ook gemakkelijk te reinigen voor een blijvende glans.

Uiterste flexibiliteit

De inductiekookplaten kunnen ingebouwd worden in smalle keukenwerkbladen (tot 1 cm dik), voor een minimalistische keuken.

6TH SENSELive App
Een aangename
en intuïtieve
ervaring

Met de 6TH SENSELive App ontdekt u nieuwe recepten en tutorials en geniet u van een intuïtieve ervaring.

Vind een Whirlpool verdeler in uw buurt
Zoeken

Ontdek W Collection