ExtraSpace

Meer ruimte voor smaak

extra space

Ontdek een nieuwe dimensie van smaak

Whirlpool kent de verwachtingen van de consument en stelt alles in het werk om het dagelijkse leven te vergemakkelijken dankzij intuïtieve oplossingen die altijd perfecte resultaten garanderen, zonder inspanningen. Met trots presenteren wij ExtraSpace, de nieuwe microgolfoven met meer ruimte voor smaak.


Capaciteit van 25 liter die evenveel ruimte biedt als een capaciteit van

30 liter

Een microgolfoven zonder draaiplateau!

ExtraSpace is de nieuwe compacte microgolfoven met een extra vlakke bodem die groot genoeg is voor bijna elk gerecht en voor het klaarmaken van meerdere gerechten tegelijk.

AutoCook en kwartsgrill

Met de AutoCook-functie kunt u één van de 9 voorgeprogrammeerde recepten met één druk op de knop selecteren. Eenvoudig koken en genieten.

De krachtige kwartsgrill garandeert een perfect grill- en gratineerresultaat. Uw gerechten zijn knapperig bruin aan de buitenkant en mals aan de binnenkant, zodat alle smaken en aroma's perfect behouden blijven.

AutoClean

Een perfect schone microgolfoven dankzij de AutoClean-functie. Zet gewoon een schaaltje water in de microgolfoven en de natuurlijke kracht van stoom zal alle voedselresten binnen enkele minuten losweken. Deze kunt u vervolgens gewoon wegvegen.

Vernieuwend design,
zowel vanbinnen als vanbuiten

De minimalistische en elegante look van ExtraSpace straalt ultieme kwaliteit uit. Tijdens de bereiding van voedsel wordt de diepzwart getinte deur transparant, zodat u uw gerecht in de gaten kunt houden. Een knappe verschijning in elke keuken.

KLIK OP JET START
EN ONTDEK DE NIEUWE TRANSPARANTE DEUR

ExtraSpace microgolfovens

Whirlpool vrijstaande microgolfoven
Kleur zwart - MWF 421 BL

extraspace code
ONTDEK MEER

Whirlpool vrijstaande microgolfoven
Kleur zwart - MWF 420 BL

extraspace code
ONTDEK MEER
pin

Zoeken naar dealers

ZOEK

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->