FreshCare+ with Steam

FreshCare+ Steam
wasmachine

100% frisheid*, zelfs als u uw wasgoed in de machine vergeet

6TH SENSE technologie
De intelligente technologie die uitstekende wasresultaten garandeert

De 6TH SENSE technologie detecteert automatisch de hoeveelheid en het type lading en kiest de beste wasparameters voor optimale resultaten en een optimaal energieverbruik. Zodra u het gewenste programma heeft geselecteerd, herkent de wasmachine via sensoren en algoritmen de hoeveelheid wasgoed en het type stof en past de temperatuur, de hoeveelheid water en het motorkoppel automatisch aan. Dit garandeert een perfect wasresultaat en een besparing op gebied van tijd, water- en energieverbruik.

FreshCare+

FreshCare+ Steam

Dankzij de FreshCare+ Steam optie blijft uw wasgoed na het einde van de wascyclus urenlang fris.* De samenwerking van stoom en zachte trommelbewegingen voorkomt de verspreiding van onaangename geuren en kreuken.
Met FreshCare+ Steam kunt u de wasmachine laten draaien op elk gewenst moment. U hoeft u geen zorgen te maken over het tijdstip dat u de wasmachine moet leegmaken.

*De FreshCare+ Steam optie voorkomt dankzij de delicate kracht van stoom en zachte trommelbewegingen de verspreiding van slechte geuren (in de wasmachine) tot 6 uren na het einde van de wascyclus. De FreshCare+ Steam optie is niet combineerbaar met programma's speciaal voor delicate kleding of donsdekens.

FreshCare +
SteamRefresh

SteamRefresh

SteamRefresh frist uw kleding op en voorkomt onnodig wassen. Tijdens deze speciale cyclus genereert de wasmachine stoom die de vezels binnendringt en op die manier zorgt voor het verwijderen van onaangename geurtjes, het ontspannen van de vezels en het verminderen van kreuken. Uw kleding is binnen 20 minuten weer klaar om te dragen.

SteamRefresh
SteamHygene

SteamHygiene

Wanneer de SteamHygiene optie is geactiveerd, wordt de trommel op het einde van de wascyclus gevuld met stoom op een temperatuur van 70 - 80°C gedurende 20 minuten. Deze behandeling verwijdert 99.9% van de meest voorkomende bacteriën.* Ideaal voor de gevoelige huid, maar ook goed voor het milieu.

*Getest door Allergy UK op de programma's Katoen 40°C, Synthetisch 40°C en Beddengoed 60°C met geactiveerde SteamHygiene optie.

SteamHygene

TECHNOLOGIEËN

SoftMove

Het SoftMove-systeem biedt 6 aangepaste trommelbewegingen op gebied van snelheid en rotatie voor een delicate behandeling van vezels en kleuren en een onberispelijk wasresultaat.

Clean+

Met de Clean+ optie kunt u de wascyclus aanpassen aan de vuilheidsgraad van het wasgoed. Het is mogelijk om te kiezen tussen 3 niveaus (Intensief, Dagelijks, Snel) om uw kleding perfect te reinigen.

SenseInverter motor

De wasmachine beschikt over een duurzame, stille en geavanceerde inductiemotor die een lange levensduur van uw wasmachine garandeert.
De SenseInverter motor is zeer energie-efficiënt en bespaart jaarlijks tot 30% energie in vergelijking met een klassieke motor van een wasmachine in klasse A+++. Whirlpool geeft 10 jaar garantie op de SenseInverter motor.

FreshCare+ Steam wasmachines

Whirlpool FFDBE 9468 BSEV F Wasmachine - 9 kg - 1400 toeren

FFDBE 9468 BSEV F

Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F Wasmachine - 9 kg - 1600 toeren

FFDBE 9638 BCEV F

Whirlpool FFBBE 8468 WBV F Wasmachine - 8 kg - 1400 toeren

FFBBE 8468 WBV F
pin

Vind een Whirlpool verdeler

ZOEKEN

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->