Whirlpool Supreme Clean vaatwasser

Supreme Clean vaatwasser

Uitstekende prestaties in elke fase van de afwascyclus

6th sense

Uitstekende afwasresultaten en tot 50% water- en tijdsbesparing*

De 6TH SENSE technologie detecteert dankzij slimme sensoren hoe vuil de vaat is en past de instellingen van de afwascyclus aan. Voor een vlekkeloze vaat en tot 50% water- en tijdsbesparing.*

*Gebaseerd op interne testen. Besparingen berekend door het minimale en maximale verbruik met het 6TH SENSE programma te vergelijken.

Whirlpool Supreme Clean vaatwasser met PowerClean Pro

PowerClean Pro

Extra reinigingskracht met + 30%* krachtigere waterstralen

Extra reinigingskracht voor zelfs het hardnekkigste vuil.
De krachtige waterstralen aan de achterzijde zorgen voor uitstekende reinigingsprestaties. De PowerClean Pro-technologie verwijdert het hardnekkigste vuil uit potten en pannen voor schitterende afwasresultaten, zonder vooraf met de hand te schrobben of af te wassen.

*Drukmeettest uitgevoerd op vaatwassers met PowerClean Pro-technologie versus een standaard onderste sproeiarm.

Whirlpool Supreme Clean vaatwasser met 30% meer ruimte

Geoptimaliseerd Space Management

De pannenhouders, die zich in de PowerClean-zone bevinden, bieden flexibiliteit bij het plaatsen van potten en pannen van verschillende afmetingen, waardoor er 30% meer ruimte* is voor andere vaat. Zo vindt u altijd de ideale laadcombinatie.

*Percentage berekend versus de laadruimte in het onderste rek op modellen uit dezelfde Whirlpool-reeks zonder de PowerClean Pro-oplossing.

NaturalDry

Maximale droogresultaten
Tot +70% betere resultaten, -15% energieverbruik*


NaturalDry is een automatisch deuropeningssysteem dat zorgt voor het gelijkmatig drogen van de vaat met de kracht van natuurlijke lucht. Dankzij de automatische besturing gaat de deur op het einde van het programma open als de temperatuur in de machine aanzienlijk is verlaagd, zodat de natuurlijke lucht de vaatwasser binnenkomt en de vaat wordt gedroogd met uitstekende resultaten en een grote energiebesparing.

*Gebaseerd op gemiddelde droogresultaten en het respectieve energieverbruik van een Whirlpool integreerbare vaatwasser met 2 rekken en NaturalDry, met een gecombineerde belading inclusief kunststof, glas, staal en porselein in vergelijking met een Whirlpool integreerbare vaatwasser met 2 rekken zonder NaturalDry. De resultaten van het droogresultaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de belading van de vaatwasser.

Whirlpool Supreme Clean vaatwasser met NaturalDry

Glass Protect

Een speciaal accessoire in het onderste rek en een speciaal programma zorgen voor uitstekende afwas- en droogresultaten voor glazen. Het accessoire is inklapbaar en geïntegreerd in het onderste rek om de ingenomen ruimte te minimaliseren én om 100% de ruimte vrij te maken als u het accessoire niet nodig heeft.

Whirlpool Supreme Clean vaatwasser met Glass Protect

OVERIGE KENMERKEN

Binnenverlichting

De briljante oplossing om het in- en uitladen te vergemakkelijken. De 4 LED-lampjes, geplaatst op strategische punten, verbeteren de zichtbaarheid in de vaatwasser.

15 couverts

De nieuwe Whirlpool vaatwassers bieden plaats aan maximaal 15 couverts dankzij het modulaire derde rek dat zorgt voor grote flexibiliteit bij elke beladingscombinatie.

Intuïtieve gebruikersinterface

De Premium-modellen zijn uitgerust met een Full Touch bedieningspaneel met duidelijke pictogrammen en directe toegang tot de afwascycli. Voor een intuïtieve en aangename bediening van de vaatwasser.

Supreme Clean vaatwassers

Whirlpool WFO 3T141 P X Vaatwasser - Vrijstaand - 60cm

WFO 3T141 P X

Whirlpool WFC 3C42 P Vaatwasser - Vrijstaand - 60cm

WFC 3C42 P

Whirlpool WB 6020 P X Vaatwasser - Inbouw - 60cm

WB 6020 P X

Whirlpool WFC 3C26 P Vaatwasser - Vrijstaand - 60cm

WFC 3C26 P

Whirlpool OWFC 3C26 X Vaatwasser - Vrijstaand - 60cm

OWFC 3C26 X

Whirlpool WIO 3T133 PLE Vaatwasser - Inbouw - 60cm

WIO 3T133 PLEBEKIJK ALLE VAATWASSERS
pin

Vind een Whirlpool verdelerZOEKEN

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->