Ontdek Space400

Een nieuwe dimensie in de keuken

SCROLL NAAR BENEDEN EN ONTDEK MEER VERKOOPPUNTEN

400 l megacapaciteit met een breedte van 70 cm,

ruimte voor zelfs het langste boodschappenlijstje

Eindelijk is er een inbouwkoelkast
met ruimte voor alles en waar alles een eigen plek heeft.

Space400 heeft een enorme capaciteit van 400 liter, 40% meer dan een standaard inbouwkoelkast, en biedt ruimte om alles gemakkelijk en overzichtelijk op te bergen, zelfs de langste boodschappenlijstjes.

Space400 beschikt over een unieke breedte van 70 cm die in elke keuken past, zodat de buitenkant net zo mooi is als de binnenkant.

Voedsel steeds overzichtelijk opbergen in Space400

Dankzij innovatieve oplossingen helpt Space400 u optimaal gebruik te maken van de uitzonderlijke megacapaciteit om alle voedingswaren op te bergen, zelfs de meest omvangrijke.

Intelligente oplossingen zorgen ervoor dat u de binnenruimte maximaal benut en dat u uw voedingswaren overzichtelijk en gemakkelijk bereikbaar kunt opbergen.

Twin Drawers

Maak kennis met optimale flexibiliteit. Twee speciale laden om kleine items, zoals gezonde snacks of kaas, op te bergen.

Flessenrek

Met dit slimme accessoire kunt u flessen horizontaal bewaren, wat veel plaats bespaart. De flessenhals ligt hoger om lekken te vermijden. Geen flessen te koelen? Haal het accessoire weg en u heeft een gewoon legplateau met extra opbergruimte.

Extra brede groente- en fruitlade

Extra brede lade met vochtigheidscontrole om de versheid van groenten en fruit langer te bewaren. Dankzij de telescopische geleiders kunt u de lade vlot en volledig openen.

Uitgerust met geavanceerde technologieën

Sluit geen compromissen meer als het gaat om het bewaren van voedsel. De intelligente 6TH SENSE technologie helpt u uw voedsel bij de optimale temperatuur en luchtvochtigheid te bewaren, voor de ideale bewaaromstandigheden in de volledige koelkast.

6TH SENSE FreshControl

Versheid, smaak en kleur worden langer behouden*

Met 6TH SENSE FreshControl technologie worden temperatuur en vochtigheid in de gehele koelruimte voortdurend gecontroleerd en wordt de juiste temperatuur sneller bereikt na het openen van de deur. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de vochtigheidsgraad steeds tussen 70% en 85% gehandhaafd wordt zodat de versheid, smaak en kleur van verse voedingswaren langer behouden blijven.*

* Op basis van interne tests die werden uitgevoerd, waarbij een Whirlpool koel/vriescombinatie met FreshControl technologie vergeleken wordt met een Whirlpool koel/vriescombinatie met Total NoFrost technologie met een verdamper.

6TH SENSE FreezeControl

Bevries de versheid

De intelligente 6TH SENSE sensoren bewaken en minimaliseren constant alle temperatuurfluctuaties in de vriesruimte. Vriesbrand wordt geminimaliseerd zodat het voedsel na het ontdooien vers smaakt.

Luchtfilter

Een krachtig en slim systeem om de luchtvochtigheid onder controle te houden, terwijl proliferatie van bacteriën wordt vermeden zodat het voedsel vers en gezond blijft.

StopFrost

Ontdooien duurt slechts één minuut dankzij het exclusieve StopFrost systeem. Een uitneembaar rooster verzamelt het ijs in de vriesruimte en kan gemakkelijk onder de kraan worden afgespoeld om het ijs te verwijderen. StopFrost vermindert zelfs de vorming van ijs in de lade, zodat voedsel nooit meer onder een laagje ijs zit.

Designed to impress. Elk detail zal indruk maken.

De beste technologieën voor een intuïtieve interactie

Ontdek de Space400 inbouwkoelkasten

Whirlpool integreerbare koel/vriescombinatie - SP40 801

SP40 801

Vind een Whirlpool verdeler in uw buurt

ZOEKEN

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->