Rosbief

Voorbereiding
45 min

Koken
30 min

Rosbief is gebraden rundvlees, in deze variant gebakken in de microgolfoven of in de pan. Het vlees wordt in dunne plakjes gesneden en op smaak gebracht met het eigen kookvocht. Serveer zowel warm als koud.

Ingrediënten

  • 1 kg rosbief
  • een snufje zwarte peper
  • een snufje zout

Beschrijving

Stap 1.Kruid het rundvlees met peper en plaats het in een ondiepe microgolfovenbestendige schaal. Dek af en laat deze 10 minuten bakken bij 750 W.

Stap 2.Draai het vlees om en bak gedurende 15-20 minuten op 350 W.

Stap 3.Na het bakken bestrooien met zout en afdekken met aluminiumfolie. Even laten rusten voor te serveren.

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->