Bladerdeeghapjes

Voorbereiding
10 min

Koken
10 min

Krokant bladerdeeg met een vulling naar keuze.

Ingrediënten

  • een beetje bloem
  • 1 pak klaar gerold bladerdeeg
  • 1 pak gehakt (opgerold)
  • 1 eigeel, geklopt
  • 4 eetlepels melk

Beschrijving

Stap 1.Rol het bladerdeeg uit en verdeel het in 6 grote driehoeken.

Stap 2.Plaats wat gehakt in het brede deel van elk stuk. Rol op, richting het kleine deel, en breng de uiteinden samen.

Stap 3.Bestrijk de bovenkant met eierdooier of een beetje melk.

Stap 4.Plaats de hapjes op de met bakpapier beklede Crispplaat en bak 9-10 minuten met de Crispfunctie. Het gehakt kunt u vervangen door bijvoorbeeld worstjes of een spinazie- en ricottamengsel.

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->