W COLLECTION

Dampkappen

Schone lucht, intelligente verlichting

Schone lucht, intelligente verlichting en nog zoveel meer

Met de unieke 6TH SENSE technologie en slimme sensoren van Whirlpool houden de dampkappen de keukenlucht bij elke gelegenheid efficiënt schoon, niet alleen tijdens het koken. Dankzij de 6TH SENSELive App kunnen de dampkappen communiceren met de kookplaat en de oven, voor maximaal gebruiksgemak en een betere luchtkwaliteit.

CookSense

CookSense selecteert intuïtief de juiste afzuigsnelheid voor elke kookstijl. De 6TH SENSE sensor detecteert en verwijdert automatisch vetdeeltjes en stoom, waardoor onaangename of ongewenste geurtjes worden verwijderd en een uitstekende luchtkwaliteit gegarandeerd wordt. Met CookSense zijn dampkappen nog eenvoudiger te bedienen, de 6TH SENSE technologie wordt met een druk op de knop geactiveerd.

AirSense

AirSense is de perfecte manier om een keuken moeiteloos fris en schoon te laten ruiken. AirSense blijft zelfs werken na het koken, door niet alleen kookgeuren te detecteren maar ook andere geuren zoals oplosmiddelen en sigarettenrook. Deze werkt in 2 cycli, 'intensief' om rook en sterke geuren te elimineren en 'dagelijks' om andere geuren te elimineren.

OdourZero

De nieuwe gepatenteerde OdourZero-koolstoffilter, die tot 5 jaar meegaat, vangt 98,9% van de kookgeuren op. Deze laat de keuken fris ruiken dankzij hoogwaardige koolstofkorrels die strategisch bovenaan de schouw zijn geplaatst.

LightSense

Intelligente verlichting, die zich aanpast aan uw wensen.
LightTone: maakt het mogelijk om de kleur van de verlichting aan te passen volgens uw wensen. Van warme en ontspannende verlichting tot fris en energieke verlichting.
DimmerLight: past de lichtintensiteit aan volgens uw wensen.
NightLight: NightLight verlichting aan de voorzijde van het bedieningspaneel verzekert een subtiele verlichting en een rustige sfeer in de keuken aan het einde van de dag.
Autolight: perfecte synchronisatie tussen de dampkap en de kookplaat. Hoe meer kookzones gebruikt worden, hoe intenser de verlichting.

TECHNOLOGIEËN

iXelium-behandeling

Dankzij de geavanceerde nanotechnologie is de unieke iXelium-coating op de roestvrijstalen dampkappen van Whirlpool aanzienlijk beter bestand tegen krassen en corrosie dan traditionele dampkappen.

ZenMode

De ZenMode biedt een perfecte balans tussen prestaties en stilte, en zorgt er bovendien voor dat de dampkap krachtig genoeg is om de lucht fris en schoon te houden. Resultaat: een stillere, aangenamere keuken.

Filterverzadigingsindicatoren

Vetfilters en koolstoffilters moeten regelmatig worden vervangen of schoongemaakt. De dampkappen hebben een speciale filterverzadigingsindicator die u automatisch laat weten wanneer u de filter moeten vervangen of schoonmaken.

Vetfilter

De vetfilter is een speciale luchtfilterbarrière aan de ingang van de dampkap. De filter kan van verschillende materialen zijn gemaakt. De meest gebruikte filters zijn gemaakt van een synthetisch materiaal dat regelmatig moet vervangen worden of van metaal dat kan gereinigd worden.

6TH SENSELive App
Een aangename
en intuïtieve
ervaring

Met de 6TH SENSELive App ontdekt u nieuwe recepten en tutorials en geniet u van een intuïtieve ervaring.

Vind een Whirlpool verdeler in uw buurt
Zoeken

Ontdek W Collection