La gamme complète W Collection

W Collection

W Collection is een compleet gamma van huishoudapparaten dat uw leven thuis zal veranderen. De W Collection huishoudapparaten combineren elegant design en innovatie. Het tijdloze design staat prachtig in elke keuken. De apparaten zijn volledig op elkaar afgestemd voor een schitterende totale look.

Four encastrable W Collection

Koken

W Collection is een compleet gamma slimme, geconnecteerde en zeer elegante huishoudapparaten! Ontworpen om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken, geeft het minimalistische design uw keuken een modern tintje.

Réfrigérateur-congélateur W Collection

Koelen

Ons nieuwe assortiment koelkasten is uitgerust met intelligente technologie om voedsel optimaal te bewaren. Voedingsmiddelen blijven op de meest natuurlijke manier langer vers.

Lave-vaisselle W Collection

Vaatwassen

De nieuwe Whirlpool vaatwasser valt op door zijn unieke design en hoogwaardige componenten. Zijn eenvoudige en verfijnde esthetiek creëert een perfecte balans tussen gebruiksgemak en elegantie.

La nouvelle collection Black Fiber

W6 Collection Antraciet inox

Een nieuwe coating en een nieuwe kleur. Een keuken in antraciet inox met een unieke warme look geïnspireerd door de natuur. Anders, innovatief en gewoon verrassend!