Extra bescherming, gemoedsrust

Extra bescherming, gemoedsrust

Haal het meeste uit uw Whirlpool apparaat: onze garantieverlengingen garanderen u de ideale ervaring en volledige gemoedsrust als het gaat om uw huishoudapparaten.

Garantie / Garantieplan

Whirlpool biedt op alle apparaten twee jaar fabrieksgarantie. Tevens bieden wij in samenwerking met Domestic & General een aanvullend servicecontract.

Whirlpool 24 maanden fabrieksgarantie

 • Op alle Whirlpool huishoudapparaten geldt een fabrieksgarantie van 24 maanden (zie garantievoorwaarden).
 • Alle technische defecten die zich (bij normaal gebruik) tijdens de garantieperiode voordoen, zullen geheel kosteloos worden hersteld.
 • Om een doeltreffende service te verzekeren, raden wij u aan uw apparaat te registreren voor de 24 maanden fabrieksgarantie. Dankzij de productregistratie kunnen wij u sneller en gerichter helpen bij eventuele vragen.
 • Zo hebben wij zicht op uw gegevens en kunnen wij voor een passende oplossing zorgen.
 • Bovendien blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, kunt u profiteren van interessante aanbiedingen en heeft u toegang tot een op uw noden afgestemd serviceaanbod.

BEL NU GRATIS OM TE REGISTREREN 
0800 78820*
OF REGISTREER ONLINE.

*In samenwerking met onze partner Domestic & General Ltd.

 

Bekijk hier de garantievoorwaarden  

 

REGISTREER ONLINE

Extra garantie op specifieke onderdelen

Registreer uw apparaat binnen 60 dagen na aankoop en u geniet van extra garantie op de motor (wasmachines / droogkasten) of de compressor (koelkasten / diepvriezers).

 • In geval van defect van de motor / compressor, ook na afloop van de basisgarantie, vervangen wij hetzelfde onderdeel gratis voor u en betaalt u slechts de werkuren en de verplaatsing van de technieker.
 • Om van de extra garantie op de motor / compressor gebruik te kunnen maken, dienen de herstellingen te worden uitgevoerd door techniekers erkend door Whirlpool.
 • Dit aanbod is onderworpen aan voorwaarden en alleen geldig in België. Raadpleeg, voordat u ons belt, de documenten die bij het apparaat zijn geleverd.

 

BEL NU GRATIS OM TE REGISTREREN 0800 78820*

 

*In samenwerking met onze partner Domestic & General Ltd.

 

Bekijk hier de garantievoorwaarden  

Is uw product buiten garantie? Wij hebben de oplossing voor u.

Als u een herstelling nodig hebt, maar de wettelijke garantie is verlopen en u hebt geen uitbreidingsplan gekocht? U kunt kiezen voor Repair and Protect, het Domestic & General beschermingsplan dat u het volgende biedt:

 • Herstelling tegen een lage en vaste prijs
 • 6 maanden dekking met een kleine maandelijkse betaling
 • Onmiddellijke bescherming tegen onopzettelijke schade

BEL NU GRATIS 0800 78820*

 

*In samenwerking met onze partner Domestic & General Ltd.

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar

Contacteer ons van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.