FreshCare+ droogkast

Ontdek de FreshCare+ revolutie

6th sense

De intelligentie achter uitstekende resultaten

De FreshCare+ droogkast is uitgerust met de unieke 6TH SENSE technologie, die automatisch uw kleding in de trommel analyseert en de temperatuur en de droogtijd aanpast. Dit betekent een lager energieverbruik en een ideaal droogresultaat in minder tijd.

Uw kleding blijft fris tot 6 uren na het einde van de cyclus*

Bij gewone droogkasten moet u uw kleding onmiddellijk uit de machine halen zodra de cyclus beëindigd is om kreuken, onaangename geuren en mogelijk schade aan uw kleding te voorkomen. Dankzij de FreshCare+ droogkast is dit niet meer nodig. FreshCare+ houdt uw kleding fris tot 6 uren na het einde van de cyclus zodat u de machine kan uitladen op het moment dat u het beste past.

*FreshCare+ voorkomt tot 6 uren na het einde van de droogcyclus de verspreiding van slechte geuren (in de droogkast). Niet combineerbaar met programma's voor delicate kleding en met de droogniveaus Extra droog en Kastdroog.

FreshCare+

Meer tijd voor uzelf
Met FreshCare+ geniet u van absolute zorg voor uw kleding, ook na het einde van de droogcyclus. Activeer de FreshCare+ optie op elk moment tijdens de cyclus. Dankzij een intelligente temperatuurcontrole en zachte trommelbewegingen blijft uw kleding fris ruiken, alsof ze net is gedroogd.

Eenvoudig mooi, mooi eenvoudig

De FreshCare+ droogkast is een echte eye-catcher. Lichte, elegante lijnen, een ruime deuropening voor het gemakkelijker in- en uitladen en een intuïtieve bediening. Het grote LCD-scherm touchscreen zorgt voor een moeiteloze bediening en duidelijke instructies.

TECHNOLOGIEËN

Wolprogramma

Goedgekeurd door The Woolmark Company: dit wolprogramma behaalde het Woolmark Blue certificaat en werd speciaal ontworpen om wollen kleding voorzichtig te drogen én te beschermen. Dit programma is ook geschikt om efficiënt wollen kleding voorzien van het label "Handwas" te drogen.

SenseInverter motor

De FreshCare+ droogkast is uitgerust met een stille, robuuste, betrouwbare, energie-efficiënte motor die zorgt voor betere droogresultaten en een lange levensduur van uw droogkast garandeert. De speciale SenseInverter motor werd zorgvuldig ontworpen om zo weinig mogelijk energie te verbruiken, voor meer besparingen. Whirlpool biedt 10 jaar garantie op de SenseInverter motor.

FreshCare+ droogkasten

Whirlpool FT D 8X3WS EU Warmtepompdroogkast - A+++ - 8 kg

FT D 8X3WS EU
meer informatie

Whirlpool FTBE M11 8X3B Warmtepompdroogkast - A+++ - 8 kg

FTBE M11 8X3B
meer informatie

Whirlpool FTBE M11 8X2 Warmtepompdroogkast - A++ - 8 kg

FTBE M11 8X2
meer informatie

Whirlpool FTBE M11 82 Warmtepompdroogkast - A++ - 8 kg

FTBE M11 82
meer informatie

Whirlpool FTBE M10 72 Warmtepompdroogkast - A++ - 7 kg

FTBE M10 72
meer informatie

Whirlpool FT M11 81 EU Warmtepompdroogkast - A+ - 8 kg

FT M11 81 EU
meer informatie
BEKIJK ALLE DROOGKASTEN
pin

Vind een Whirlpool verdeler

ZOEKEN

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->