Whirlpool Supreme Chef microgolfoven

W Collection

Microgolfovens met 6TH SENSE technologie: meer dan alleen opwarmen

Bereid heerlijke gerechten zoals in een traditionele oven - maar dan sneller!

Whirlpool microgolfoven met open deur

Crisp

Met de Whirlpool Crisptechnologie kun je alles klaarmaken, van cake, quiche, brood en pizza tot omelet en gebraad. Allemaal krokant vanbuiten, mals vanbinnen én in minder tijd als in een traditionele oven dankzij de specifieke combinatie van de driedimensionale microgolven, de grill en de speciale Crispplaat.
Whirlpool microgolfoven met open deur

CrispFry

Krokante recepten met weinig of geen olie voor gezondere gerechten dan klaargemaakt in een traditionele frituurpan. Allemaal dankzij de specifieke combinatie van de driedimensionale microgolven, de grill, de turbo hetelucht en de speciale Crispplaat.
Whirlpool microgolfoven met bakplaat

Turbo hetelucht

De perfecte oplossing om taarten, meringues en gebak klaar te maken zoals in een traditionele oven. Het turbo heteluchtsysteem zorgt ervoor dat voorverwarmde lucht gelijkmatig in de ovenruimte circuleert dankzij een krachtige ventilator achterin de microgolfoven.

Recepten

Whirlpool recept Alexandra's karamelkoekjes

Alexandra's karamelkoekjes

Ben je klaar voor de beste koekjes van je leven? Deze overheerlijke koekjes zijn zo zacht dat ze in je mond smelten. Als je enorme koekjes wilt maken, is dit recept iets voor jou. Jummie!
Whirlpool recept Heleens granola

Heleens granola

Tuurlijk, granola kan je in de supermarkt kopen. Maar dan is het nog half zo lekker niet! Jouw eigen verse granola gemaakt binnen een handomdraai. Voor door de yoghurt of gewoon lekker als snackje.
Whirlpool recept Hannahs pithivier

Hannahs pithivier

Een pithivier met camembert en spek: zowel simpel als smaakvol. Laat jouw smaakpapillen verrassen door deze hartige bite met zoete tonen. Heerlijk en makkelijk te serveren als je gasten over de vloer hebt!
Whirlpool recept Marie’s quiche met pittig gehakt

Marie’s quiche met pittig gehakt

Pittige gehaktquiche? Zo'n receptje dat verscheidene dagen houdbaar en ook super gemakkelijk mee te nemen is. En dat wil je, want deze quiche is heerlijk!
Whirlpool recept Hannes kaneelrolletjes

Hannes kaneelrolletjes

Tijdens koude wintermaanden warm je helemaal op met deze lekkere en vooral snel bereide kaneelrolletjes. Heerlijk!
Whirlpool recept Joliens pizza

Joliens pizza

Een superlekkere pizza met krokante bodem op tafel toveren? In 15 minuutjes helemaal klaar!
Supreme Chef - Video
BEKIJK DE VIDEO