ExtraSpace

ExtraSpace

Meer ruimte voor smaak

Capaciteit van 25 liter die evenveel ruimte biedt als een capaciteit van 30 liter

Een microgolfoven zonder draaiplateau!

Een microgolfoven zonder draaiplateau!

ExtraSpace is de nieuwe compacte microgolfoven met een extra vlakke bodem die groot genoeg is voor bijna elk gerecht en voor het klaarmaken van meerdere gerechten tegelijk.
AutoCook en kwartsgrill

AutoCook en kwartsgrill

Met de AutoCook-functie kunt u één van de 9 voorgeprogrammeerde recepten met één druk op de knop selecteren. Eenvoudig koken en genieten.

De krachtige kwartsgrill garandeert een perfect grill- en gratineerresultaat. Uw gerechten zijn knapperig bruin aan de buitenkant en mals aan de binnenkant, zodat alle smaken en aroma's perfect behouden blijven.
AutoClean

AutoClean

Een perfect schone microgolfoven dankzij de AutoClean-functie. Zet gewoon een schaaltje water in de microgolfoven en de natuurlijke kracht van stoom zal alle voedselresten binnen enkele minuten losweken. Deze kunt u vervolgens gewoon wegvegen.
Vernieuwend design, zowel vanbinnen als vanbuiten

Vernieuwend design, zowel vanbinnen als vanbuiten

De minimalistische en elegante look van ExtraSpace straalt ultieme kwaliteit uit. Tijdens de bereiding van voedsel wordt de diepzwart getinte deur transparant, zodat u uw gerecht in de gaten kunt houden. Een knappe verschijning in elke keuken.

KLIK OP JET START
EN ONTDEK DE NIEUWE TRANSPARANTE DEUR