Whirlpool MaxiSpace vrijstaande vaatwasser

Nieuwe MaxiSpace vaatwasser

Meer laden, minder denken

MaxiSpace: uitzonderlijke flexibiliteit!

Niets blijft nog op het aanrecht staan dankzij de 10%* extra ruimte. De nieuwe vaatwasser is uitgerust met geavanceerde technologieën die uitstekende resultaten garanderen. Voor een ongelofelijk propere vaat en optimale besparingen. De nieuwe vrijstaande vaatwasser is verkrijgbaar in energieklasse B, goed voor een 15% lager energieverbruik in vergelijking met een toestel uit energieklasse C.

*Vergelijking tussen Whirlpool vaatwassers met standaardkuip en andere modellen van Whirlpool met een MaxiSpace kuip. Met ‘extra ruimte’ bedoelen we de grotere totale laadruimte tussen de drie rekken.
MaxiSpace kuip van een Whirlpool vaatwasser

Meer ruimte met de MaxiSpace kuip

De vaatwasser verrast door zijn enorme capaciteit met 10%* extra ruimte. Zo is er plaats voor grote borden met een diameter tot 32 cm** in het onderste rek én tegelijkertijd voor 8 dessertborden met een diameter tot 19 cm in het middelste rek.
*Vergelijking tussen Whirlpool vaatwassers met standaardkuip en andere modellen van Whirlpool met een MaxiSpace laadruimte. Met ‘extra ruimte’ bedoelen we de grotere totale laadruimte tussen de drie rekken.
**Tot 3 borden met een diameter tot 32 cm en tot 2 cm diep in het onderste rek, in de middelste steunen. Het middelste rek moet in de bovenste positie staan.
Derde moduleerbare lade van de Whirlpool MaxiSpace vaatwasser

Derde moduleerbare lade

Met 4 verschillende configuratiemogelijkheden past deze derde moduleerbare lade zich volledig aan je behoeften aan. Zelfs groot keukengerei kan hier worden geplaatst. Deze lade kan volledig uit de vaatwasser worden genomen en als plateau worden verplaatst om het opbergen gemakkelijker te maken.

Automatische programma's met 6TH SENSE technologie

Drie automatische programma’s (Gemengde vaat, Snel en Intensief) meten dankzij de exclusieve 6TH SENSE technologie hoeveel vaat er in je vaatwasser zit en hoe vuil die is. Vervolgens past je toestel de programma-instellingen slim aan. Zo bespaar je tot 40%* water en energie.

*Intern getest door de meest intensieve en minst intensieve cycli te vergelijken. De besparingen hebben betrekking op het Auto Gemengd programma. De resultaten verkregen met de andere cycli zijn verschillend.
PowerClean Pro waterstralen in de Whirlpool MaxiSpace vaatwasser

Ontdek PowerClean Pro

+60%* krachtigere waterstralen in het onderste rek kunnen worden geactiveerd voor extra reinigingskracht voor een perfect propere vaat zonder voorspoelen.
PowerClean Pro optimaliseert ook de plaatsing van de vaat door +30%** meer ruimte in het onderste rek.
*Percentage van de waterkracht berekend met PowerClean Pro geactiveerd versus niet geactiveerd.
**Percentage berekend volgens de laadruimte in modellen van dezelfde Whirlpool-reeks zonder PowerClean Pro.
Whirlpool MaxiSpace vaatwasser met NaturalDry-systeem

Laat je vaat drogen met NaturalDry

Dit speciale systeem opent de deur automatisch aan het einde van de cyclus. Zo droogt je vaat dankzij een natuurlijke luchtstroom. Dat levert een forse prestatieverbetering van 99%* en een flinke energiebesparing van 40%** op.
*Gebaseerd op gemiddelde droogresultaten van een Whirlpool integreerbare vaatwasser met drie rekken en NaturalDry met een gecombineerde belading inclusief kunststof, glas, staal en porselein, in vergelijking met een Whirlpool integreerbare vaatwasser met drie rekken zonder NaturalDry. De droogresultaten kunnen variëren afhankelijk van het vaatwassermodel en de belading.
**Percentage energiebesparing berekend t.o.v. het Eco-programma met NaturalDry niet geactiveerd.
ANDERE KENMERKEN

Intuïtieve gebruikersinterface

Het is heel eenvoudig om de gewenste cyclus of optie te selecteren.

Nieuw railsysteem

Maximaal comfort en stabiliteit bij het hanteren van het onderste rek van de vaatwasser, zelfs als het vol is.

Silent-optie

Een specifieke optie die het geluidsniveau met 1 tot 3 decibel* verlaagt en tegelijkertijd perfecte afwas- en droogprestaties levert. *Interne tests waarbij het geluidsniveau van de vaatwasser met en zonder Silent-optie geactiveerd is vergeleken. Minimaal geluidsniveau: 37 dBA.