Stilste Whirlpool wasmachine op de markt

Supreme Care wasmachine

De stilste wasmachine op de markt*

*Op basis van het geluidsniveau tijdens het zwieren, wasmachines 1400 tpm of hoger beschikbaar op de markt (januari 2019). Model FSCR 80430.
Vrouw aan het mediteren

Onweerstaanbaar voor uw ogen, onopmerkbaar voor uw oren

Het laatste wat u wilt is dat de rust in huis verstoord wordt door het aanhoudend geluid van de wasmachine. Wacht dus niet langer en geniet van elk moment… in stilte, dankzij Supreme Care.
Whirlpool wasmachine met Zen-motor

ZEN TECHNOLOGY

Supreme Care, de stilste wasmachine op de markt dankzij de Zen motor*

De ZenTechnologie biedt een perfect wasresultaat in de grootste stilte, zelfs tijdens het zwieren. Zo kunt u de wasmachine laten draaien op elk gewenst moment, zonder gestoord te worden door het lawaai.
*Op basis van het geluidsniveau tijdens het zwieren, wasmachines 1400 tpm of hoger beschikbaar op de markt (januari 2019). Model FSCR 80430.
Trommel van een Whirlpool wasmachine

PRECISION CLEAN

Minimaal verbruik, maximaal wasresultaat

De PrecisionClean technologie is gebaseerd op het rechtstreeks inspuiten van water en wasmiddel in de trommel. Voor een optimaal was- en spoelresultaat met een minimum aan water- en energieverbruik.
Whirlpool wasmachine met 6TH SENSE-bedieningsknop

6TH SENSE TECHNOLOGIE

Perfecte resultaten, voor elk kledingstuk

Dankzij intelligente sensoren die de lading in de trommel meten, past de 6TH SENSE technologie automatisch het water- en energieverbruik en de duur van het programma aan. Zo bespaart u tot 50% water, elektriciteit en tijd. De 6TH SENSE technologie garandeert u een minimaal verbruik, ongeacht de lading wasgoed.*
*Besparingen bij een lading van 6 kg en een lading van 1 kg in een Whirlpool wasmachine voorzien van de 6TH SENSE technologie, bij het programma Katoen 60 °C met de optie Snelwas.
Kleding te wassen in Whirlpool wasmachine

FRESH CARE

Uw kleding blijft fris tot 6 uren na het einde van de wascyclus

U heeft geen tijd om uw kleding onmiddellijk uit de wasmachine te nemen of u heeft activiteiten buitenshuis gepland? Met zachte trommelbewegingen zorgt de FreshCare functie ervoor dat de vochtige kleding in de trommel fris blijft, tot 6 uren na het einde van de wascyclus.
BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO