Whirlpool Supreme Silence wasmachine

Supreme Silence wasmachine

De stilste wasmachine, 65 dB tijdens het zwieren*

*Op basis van de vergelijking van het geluidsniveau tijdens het zwieren gerapporteerd door de fabrikanten van frontloaders wasmachines van 8 kg-1400 tpm en meer (december 2020). Referentiemodellen beginnend met W6XW845.
Whirlpool Supreme Silence wasmachine

Zen motor

De stilste wasmachine, 65 dB tijdens het zwieren*

De Zen technologie biedt een perfect wasresultaat in de grootste stilte, met een maximum van 65 dB tijdens het zwieren.

De inductiemotor met directe aandrijving minimaliseert trillingen en vermindert aanzienlijk het geluidsniveau. Je kan de cyclus dus op elk moment starten, zonder gestoord te worden door het lawaai.
*Op basis van de vergelijking van het geluidsniveau tijdens het zwieren gerapporteerd door de fabrikanten van frontloaders wasmachines van 8 kg-1400 tpm en meer (december 2020). Referentiemodellen beginnend met W6XW845.
Whirlpool Supreme Silence wasmachine

Innoverend Zen design

Zen zij- en achterwanden

De nieuwe wasmachine is uitgerust met zij- en achterwanden die uit één stuk zijn ontworpen om de geluidshinder door motortrillingen te verminderen. De unieke U-vorm minimaliseert de geluidstransmissie van de kuip tijdens het zwieren.
Vrouw die slaapt

Gemengde was | Extra Silence

Geniet van de stilte en de rust!

Ontdek het Extra Silence-programma dat geschikt is voor gemengde ladingen en dat de hele cyclus altijd onder de 60 dB werkt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over lawaai of wanneer je de wasmachine start!
Groen blad met energieklasse A-30%

Geniet vandaag met Supreme Silence van een energiebesparing van -30%* ten opzichte van het minimum dat vereist is om tot het A-klasse label te behoren.

Dankzij de WaterSave-technologie** verbruiken we minder water en kunnen we de hoeveelheid energie die nodig is tijdens de wasfase verminderen.
*30% energiebesparing ten opzichte van het minimum dat vereist is om tot het A-klasse label te behoren.
**Getest op ECO 40-60 cyclus met 6TH SENSE technologie, met en zonder WaterSave.

Geavanceerde technologie en energiebesparing

De Whirlpool Supreme Silence wasmachine is ontworpen om besparingen te realiseren met slimme sensoren die automatisch het energie-, wasmiddel- en waterverbruik aanpassen.

Display Whirlpool Supreme Silence wasmachine

6TH SENSE technologie

Dankzij intelligente sensoren past de 6TH SENSE technologie de duur van de cyclus en het waterverbruik aan op basis van de hoeveelheid wasgoed en het type vezel. Bespaar tot 45% energie en tot 50% water bij elke wasbeurt.*
*Getest op de programma's Volle belading 45’, Katoen, Gemengde was en Eco 40-60, met en zonder 6TH SENSE technologie.
Wasmiddellade Whirlpool Supreme Silence wasmachine

AutoDose

Het automatische doseersysteem garandeert tot 26 wascycli* zonder bijvullen. AutoDose doseert precies de benodigde hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter (gebaseerd op de hoeveelheid wasgoed en het geselecteerde programma), waardoor efficiënter en effectiever kan worden gereinigd en vezelslijtage als gevolg van overmatig wasmiddelgebruik wordt voorkomen.
*In vergelijking met de aanbevolen dosering van de meest verkochte vloeibare wasmiddelen (geconcentreerd).
Trommel Whirlpool Supreme Silence wasmachine

WaterSave

De meest geavanceerde technologie die voor buitengewone besparingen zorgt: de Whirlpool Supreme Silence wasmachine gebruikt alleen de hoeveelheid water die nodig is, geen druppel meer! Tot -59%* waterverbruik tijdens elke cyclus (-38 liter per cyclus).
*Eco 40-60 cyclus met WaterSave en 6TH SENSE technologie.

Stoom voor maximale frisheid en maximale hygiëne

Tijd om hygiëne te omarmen: geruststellend, maar ook grondig en doeltreffend. Tijd om stoom te omarmen: zo delicaat voor kleding om elke vezel te beschermen en toch zo krachtig om een ​​perfecte hygiëne te garanderen. De Whirlpool Supreme Silence wasmachine biedt een complete set stoomfuncties om aan al jouw verwachtingen en behoeften te voldoen.

FreshCare+ Steam
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare+ Steam trommel Whirlpool Supreme Silence wasmachine
 • 100% frisheid*, zelfs als je je wasgoed in de machine vergeet

  Het is niet meer nodig om de wasmachine direct leeg te maken na het einde van de wascyclus. Dankzij de FreshCare+ Steam optie blijft je wasgoed fris en geurvrij tot 6 uren na het einde van de cyclus.* Stoom in combinatie met zachte trommelbewegingen voorkomt de verspreiding van onaangename geuren en kreuken.

  *De FreshCare+ Steam optie is niet combineerbaar met programma's speciaal voor delicate kleding of donsdekens.
SteamRefresh cyclus Whirlpool Supreme Silence wasmachine
 • Vergeet geurtjes en kreuken in slechts 20 minuten

  Soms is je kleding niet vuil, maar heeft het een opfrisbeurt nodig. SteamRefresh regenereert de frisheid van je kleding en voorkomt onnodig wassen. Tijdens deze speciale cyclus genereert de wasmachine stoom die de vezels binnendringt. Op die manier worden onaangename geurtjes verwijderd, ontspannen de vezels en verminderen kreuken. SteamRefresh gebruikt minder dan twee glazen water en duurt slechts 20 minuten.

Stapel badhanddoeken SteamHygiene optie Whirlpool Supreme Silence wasmachine
 • Vergeet bacteriën!

  Het wasgoed wordt aan het einde van de wascyclus op de meest natuurlijke en delicate manier gezuiverd - zelfs bij het wassen op lage temperatuur - zonder chemische toevoegingen. Ideaal voor de gevoelige huid en ook nog eens goed voor het milieu. Zodra de SteamHygiene optie is geactiveerd, wordt aan het einde van de wascyclus stoom in de trommel geïnjecteerd, waarbij de temperatuur gedurende 20 minuten tussen 70°C/80°C wordt gehouden. Deze behandeling elimineert tot 99,9%* van de meest voorkomende bacteriën.

  *Getest door Allergy UK op de programma's Katoen 40°C, Synthetisch 40°C en Beddengoed 60°C met geactiveerde stoomoptie.