Whirlpool FreshCare+ droogkast

FreshCare+ droogkast

Ontdek de FreshCare+ revolutie

BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Detail bedieningspaneel Whirlpool FreshCare+ droogkast

Je kleding blijft fris tot 6 uren na het einde van de cyclus*

Bij gewone droogkasten moet je je kleding onmiddellijk uit de machine halen zodra de cyclus beëindigd is om kreuken, onaangename geuren en mogelijk schade aan je kleding te voorkomen. Dankzij de FreshCare+ droogkast is dit niet meer nodig. FreshCare+ houdt je kleding fris tot 6 uren na het einde van de cyclus zodat je de machine kan uitladen op het moment dat jou het beste past.
*FreshCare+ voorkomt tot 6 uren na het einde van de droogcyclus de verspreiding van slechte geuren (in de droogkast). Niet combineerbaar met programma's voor delicate kleding en met de droogniveaus Extra droog en Kastdroog.
Blauw deken in trommel van Whirlpool FreshCare+ droogkast

FreshCare+

Meer tijd voor jezelf

Met FreshCare+ geniet je van absolute zorg voor je kleding, ook na het einde van de droogcyclus. Activeer de FreshCare+ optie op elk moment tijdens de cyclus. Dankzij een intelligente temperatuurcontrole en zachte trommelbewegingen blijft je kleding fris ruiken, alsof ze net is gedroogd.
EasyClean condensor van de Whirlpool FreshCare+ droogkast

EasyClean condensor

Minder tijd nodig om de filter schoon te maken, perfecte prestaties voor langere tijd. Met de FreshCare+ droogkast gaat het reinigen van de condensor snel en moeiteloos. De filter vangt de pluisjes op, waardoor het niet meer nodig is om de condensor direct te reinigen. Gemakkelijk te gebruiken, trek gewoon aan de ergonomische handgreep om de filter eruit te halen en maak hem in een mum van tijd schoon.
Whirlpool FreshCare+ droogkast

Eenvoudig mooi, mooi eenvoudig

De FreshCare+ droogkast is een echte eye-catcher. Lichte, elegante lijnen, een ruime deuropening voor het gemakkelijker in- en uitladen en een intuïtieve bediening. Het grote LCD-scherm touchscreen zorgt voor een moeiteloze bediening en duidelijke instructies.
TECHNOLOGIEËN

Wolprogramma

Goedgekeurd door The Woolmark Company: dit wolprogramma behaalde het Woolmark Blue certificaat en werd speciaal ontworpen om wollen kleding voorzichtig te drogen én te beschermen. Dit programma is ook geschikt om efficiënt wollen kleding voorzien van het label "Handwas" te drogen.

SenseInverter motor

De FreshCare+ droogkast is uitgerust met een stille, robuuste, betrouwbare, energie-efficiënte motor die zorgt voor betere droogresultaten en een lange levensduur van je droogkast garandeert. De speciale SenseInverter motor werd zorgvuldig ontworpen om zo weinig mogelijk energie te verbruiken, voor meer besparingen. Whirlpool biedt 10 jaar garantie op de SenseInverter motor.