Whirlpool steunt Think Pink

Think Relax, Support Pink

Steun de strijd tegen borstkanker

Schenk een ‘rustdag’ en steun Think Pink!

Madam Bakster

Schenk een rustdag

Daarom sturen we in de tweede helft van oktober onze Whirlpool-huishoudtruck (inclusief professionele chef) op weg naar vier borstkankerpatiënten die wel wat praktische hulp kunnen gebruiken. Whirlpool voert - met kennis van zaken - tal van huishoudelijke klussen uit. Zo zal Laura Verhulst, ook gekend als Madam Bakster, een gezonde en gevarieerde brunch voor het gezin klaarmaken, en kunnen we rekenen op de hulp van Het Poetsbureau om mee het huis weer netjes op orde te krijgen en die berg was weg te werken. Wil jij graag iemand verrassen? Neem dan deel aan onze Think Pink-actie.

Hoe geef je een dag huishoudhulp cadeau?

Whirlpool stuurt zijn huishoudtruck 4 dagen de baan op. Dat betekent dat 4 borstkankerpatiënten – via een blinde loting – kunnen uitkijken naar een volledige dag hulp in het huishouden. 

 1. Je kan deelnemen aan deze actie door een donatie te doen aan Think Pink. Je mag het bedrag zelf kiezen (met een minimum van 5 euro). Elke deelnemer maakt evenveel kans, ongeacht dus het bedrag dat je doneert aan Think Pink. Je mag ook meerdere keren deelnemen aan deze actie. Bij de donatie geef je de specifieke vermelding mee: ‘Think Relax, Support Pink’.
   
 2. Kies een datum en provincie uit de beschikbare data en provincies. Geef jouw naam en je contactgegevens door, net als de naam en woonplaats van de persoon die je wilt verrassen met de Whirlpool-huishoudtruck. Let wel: deze persoon moet dus in de gekozen regio wonen. We behandelen alle persoonlijke gegevens vertrouwelijk.

  Beschikbare data en locaties:
  Woensdag 19 oktober: regio West-Vlaanderen
  Donderdag 20 oktober: regio Oost-Vlaanderen
  Vrijdag 21 oktober: regio Antwerpen
  Zaterdag 22 oktober: regio Brussel
   
 3. Je kan deelnemen aan deze actie van 30 september 2022 t.e.m. 13 oktober 2022. 
 4. De loting vindt plaats op 14 oktober 2022. Wacht dus nog even in spanning af!
 5. Trekken we de naam van de persoon die jij voorgesteld hebt? Dan contacteren we jou na afloop van de actie om, samen met de winnaar, alle praktische details door te nemen.
de Whirlpool-huishoudtruck

Over de Whirlpool-huishoudtruck

De Whirlpool huishoud-truck met chef-kok!

De gloednieuwe Whirlpool-huishoudtruck is uitgerust met een oven, microgolfoven, kookplaat, dampkap, koelkast, diepvriezer, vaatwasser, wasmachine en droogkast. Hij werd ontwikkeld om producttrainingen te geven aan professionele klanten. Speciaal voor de Think Pink-actie zal onze truck vergezeld zijn van een chef-kok! Dit duo neemt een hele dag de was over, kookt een topmaaltijd voor het hele gezin én doet de afwas.
koppel

Over de samenwerking met Think Pink

Steun Think Pink

Think Pink is één van de goede doelen die Whirlpool steunt. Omdat veel mensen rechtstreeks of onrechtstreeks in aanraking komen met (borst)kanker, willen we graag onze bijdrage leveren in de strijd tegen deze ziekte. Naast de financiële steun willen we ook borstkankerpatiënten zelf een hart onder de riem steken. Door hen te laten voelen dat ze er niet alleen voor staan en enkele huishoudelijke klussen – die vaak veel energie eisen en patiënten stress bezorgen – uit handen te nemen. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar Think Pink.