WH SP70 T121

Space400 - Whirlpool WH SP70 T121 Koel-vriescombinatie - Inbouw

Kenmerken van deze Whirlpool integreerbare koel/vriescombinatie: kleur wit. Robuuste en elegante glazen legplateaus. Ventilator die ervoor zorgt dat de koele lucht gelijkmatig wordt verdeeld in het apparaat voor een betere bewaring van het voedsel. 6TH SENSE sensoren verlagen automatisch de temperatuur wanneer u nieuw voedsel in het apparaat plaatst, voor een lager energieverbruik.

Meer weten
Afmetingen
Hoogte apparaat (cm)
193.5
Breedte apparaat (cm)
69.0
Diepte apparaat (cm)
55.1
Productgegevens
Kleur
Wit
Totale netto-inhoud (l)
394
Energieklasse
E
Plaatsing
Inbouw
Koop online Koop uw product online bij één van de volgende verdelers. Product niet beschikbaar

Wenst u meer informatie?

Houd nog meer voedsel vers dankzij 50% extra binnenruimte

50% extra ruimte

Houd nog meer voedsel vers dankzij 50% extra binnenruimte

Veel boodschappen gedaan en dus ook veel ruimte nodig om die koel te houden? Deze koel-vriescombinatie is 50% ruimer.* Je kunt er meer voedingsmiddelen, dranken en zelfs grote verpakkingen in kwijt dan ooit. Erg handig voor alledag en voor speciale gelegenheden.
*In vergelijking met de standaard inbouwkoel-vriescombinatie van 54 cm breed met Total NoFrost van Whirlpool.

De afbeelding heeft uitsluitend tot doel de functionaliteit van het product te illustreren.
Het product op de foto kan afwijken van het product dat door jou werd geselecteerd.
Houd je voedsel perfect georganiseerd en vlot bereikbaar

Space Management

Houd je voedsel perfect georganiseerd en vlot bereikbaar

Space Management van Whirlpool optimaliseert de indeling en dus de bewaarcapaciteit van je koel-vriescombinatie. Dit handige systeem in een notendop? Flexibele legplateaus, veelzijdige lades en deurrekjes die je makkelijk verplaatst om ruimte te maken voor hoge flessen of grote verpakkingen. Met Space Management win je drie keer: je gebruikt de beschikbare ruimte optimaal, je koel-vriescombinatie is perfect georganiseerd én je kunt overal makkelijk bij!
De afbeelding heeft uitsluitend tot doel de functionaliteit van het product te illustreren.
Het product op de foto kan afwijken van het product dat door jou werd geselecteerd.
Op zoek naar rust in de keuken?

ZenInverter technologie

Op zoek naar rust in de keuken?

De ZenInverter compressor laat je koel-vriescombinatie erg stil werken, zodat jij dag in, dag uit van je rust kunt genieten. Dankzij geavanceerde geluiddemping en anti-vibratietechnologie zorgt dit innovatieve systeem voor een rustgevende en ontspannende sfeer in je keuken. Gedaan met een toestel dat voortdurend staat te zoemen: voortaan geniet je helemaal zen van je harmonieuze thuis.
De afbeelding heeft uitsluitend tot doel de functionaliteit van het product te illustreren.
Het product op de foto kan afwijken van het product dat door jou werd geselecteerd.
Slimmer en intuïtiever koelen dan ooit!

6TH SENSE technologie

Slimmer en intuïtiever koelen dan ooit!

De speciale sensoren van de 6TH SENSE technologie detecteren temperatuurschommelingen in je koelkast. Je hebt snel even een snack uit je koelkast gehaald of al je boodschappen zorgvuldig op de perfecte plek in de koelkast geplaatst? Maakt niet uit: de 6TH SENSE technologie brengt de temperatuur vanzelf weer op het ideale peil zodat je voedsel op zijn best wordt bewaard.
De afbeelding heeft uitsluitend tot doel de functionaliteit van het product te illustreren.
Het product op de foto kan afwijken van het product dat door jou werd geselecteerd.
Productgegevens
 • Innovatie en technologie
 • Technische gegevens
 • Documenten
Innovatie en technologie
Metalen multiflow Een hoogwaardige uitstraling voor je interieur.
Een elegant ontworpen aluminium multiflow zorgt ervoor dat de koelkast er zelfs vanbinnen zeer mooi uitziet.
Meer weten
Space Management Alle ruimte die je wenst.
De grote inhoud van deze Whirlpool koel-vriescombinatie biedt alle ruimte en flexibiliteit die je nodig hebt om je voedsel te bewaren.
Meer weten
Flessenvak Veilig bewaren.
Het flessenvak van deze Whirlpool koel-vriescombinatie biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen.
Meer weten
Glazen legplateau Een passie voor schoonheid in elk detail.
Deze Whirlpool koel-vriescombinatie heeft glazen legplateaus en combineert hiermee design en functionaliteit voor de beste gebruikerservaring.
Meer weten
Everest De Everest koelkast biedt een buitengewoon grote inhoud. Meer weten
Activ0° Perfect voor vers vlees en verse vis.
Activ0° is een speciaal compartiment met de ideale temperatuur voor het bewaren van vlees en vis. Door de temperatuur constant op het juiste niveau te houden behoudt voedsel zijn kleur, smaak en kwaliteit.
Meer weten
Vakantiemodus Zorgvrije vakantie.
De vakantiemodus biedt jou de mogelijkheid de koel-vriescombinatie op standby te zetten tijdens je vakantie.
Meer weten
Draairichting deuren verwisselbaar De draairichting van de deuren is verwisselbaar zodat je deze kan aanpassen volgens je keukeninrichting - kies ervoor om de deuren rechts of links te openen. Meer weten
Temperatuur alarm Ontworpen voor jouw gemoedsrust.
Het temperatuur alarm waarschuwt jou wanneer de temperatuur stijgt in je koel-vriescombinatie om zo voedselverspilling tegen te gaan.
Meer weten
Ventilatie Deze Whirlpool koel-vriescombinatie is voorzien van een ventilator die zorgt voor een snelle en constante luchtstroom door het apparaat, voor een betere ventilatie. Meer weten
Snelkoelfunctie Sneller koelen.
De temperatuur in je koel-vriescombinatie daalt onmiddellijk zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen.
Meer weten
FreshBox+ Fruit & groenten blijven tot 15 dagen vers*.
Een lade met geïntegreerde vochtigheidsregelaar zodat fruit en groenten tot 15 dagen goed blijven*.
*Op basis van gewichtsverlies en visuele kwaliteit, rekening houdend met courante groenten en fruit. Interne testprocedure.
Meer weten
Deurvak voor kleine items Kleine items veilig bewaren.
Deze Whirlpool koel-vriescombinatie heeft een speciaal klein vak voor het bewaren van kleinere items om zo het vermengen van geur en smaak tegen te gaan.
Meer weten
Total NoFrost Met de hand het ijs uit je diepvriezer schrapen? Condensatie in je koelkast? Dat is allemaal voorgoed verleden tijd. Deze technologie voorkomt dat er ijs ontstaat in je diepvriezer en dat vochtige lucht aanvriest tegen de achterwand van je koelkast. Meer weten
Zuivelvak Zuivel bewaren.
Deze Whirlpool koel-vriescombinatie heeft een ruim vak speciaal voor zuivel om het vermengen van geur en smaak tegen te gaan.
Meer weten
Elektronisch bedieningspaneel Deze Whirlpool koel-vriescombinatie heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en een voortdurende temperatuurcontrole. Meer weten
Energieklasse E Belangrijke energie-efficiëntie.
Met energieklasse E combineert dit Whirlpool apparaat uitstekende resultaten met een lager energieverbruik.
Meer weten
Ledverlichting Perfecte verlichting.
Een energie-efficiënt ledverlichtingssysteem zorgt voor een gelijkmatige verlichting waardoor je altijd moeiteloos kunt vinden wat je zoekt.
Meer weten
Snelvriesfunctie Snel invriezen.
Met FastFreeze stel je de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste stand om voedsel snel in te vriezen en de voedingswaarden te behouden.
Meer weten
FreezeControl Optimaal bewaren van bevroren voedsel.
FreezeControl vermindert temperatuurschommelingen in de gehele diepvriezer tot een minimum, dankzij een innovatief temperatuur management systeem. Vriesbrand wordt daarmee tot 50%* gereduceerd en het voedsel behoudt zijn kwaliteit en kleur.
(* Op basis van resultaten van SLG Prüf und Zertifizierungs GmbH, een onafhankelijk instituut, waarbij een Whirlpool diepvriezer met FreezeControl technologie vergeleken wordt met een Whirlpool diepvriezer zonder FreezeControl technologie.)
Meer weten
FreshBox 0° Een speciale lade met een temperatuur rond 0°C om je verse ingrediënten op hun best te bewaren. Uitermate geschikt voor vlees en vis. Meer weten
6TH SENSE technologie De 6TH SENSE technologie controleert de temperatuur in de koel-vriescombinatie en past deze indien nodig automatisch aan. Meer weten
Capaciteit 380 - 430 liter Alle ruimte die je nodig hebt.
Deze Whirlpool koel-vriescombinatie biedt alle ruimte die je nodig hebt om je voedsel en drank te bewaren.
Meer weten
ZenInverter technologie Geniet van de rust in je keuken met optimale prestaties bij een laag geluidsniveau dankzij de invertercompressor van onze koel-vriescombinaties. Meer weten
50% extra ruimte De nieuwe inbouwkoel-vriescombinatie met Total NoFrost heeft de grootste capaciteit* in haar categorie: netto 394 liter dankzij 15 cm extra in de breedte, voor 50%** meer opslagruimte.
*Gebaseerd op de totale nettocapaciteit vermeld door concurrerende fabrikanten in het segment van de inbouwkoel-vriescombinaties met NoFrost. Deze claim geldt voor alle modellen met een totale nettocapaciteit van 394 liter die worden verkocht onder een van de merken van Whirlpool Corporation: Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht, KitchenAid.
**In vergelijking met de standaard inbouwkoel-vriescombinatie van 54 cm met Total NoFrost van Whirlpool.
Meer weten
Onzichtbare installatie Het exclusieve onzichtbare railsysteem zit volledig verborgen achter de deur van de koel-vriescombinatie – voor een piekfijne, naadloze look. Meer weten
Verplaatsbare flessenhouders Dankzij de flexibele flessenhouder berg je voedingsmiddelen en dranken op waar je maar wilt in de koel-vriescombinatie. De verplaatsbare flessenhouder past overal, op elk legplateau. Meer weten
Technische gegevens
Afmetingen
 • Hoogte apparaat (cm): 193.5
 • Breedte apparaat (cm): 69.0
 • Diepte apparaat (cm): 55.1
 • Bruto-inhoud diepvriezer (l): 99
 • Bruto-inhoud koelkast (l): 295
 • Nisdiepte (cm): 56.0
 • Minimale nishoogte (cm): 194.0
 • Minimale nisbreedte (cm): 71.0
 • Meer weten
Technische specificaties
 • Deurbevestigingssysteem: Verstelbare glijscharnieren
 • Type installatie: Inbouw
 • Type: Koel-vriescombinatie
 • Totale volume van de vriescompartimenten: 99
 • Vriescapaciteit (4 Sterren Compartiment): 10
 • Totale volume van het product: 394
 • Totale volume van de koelcompartimenten: 295
 • Type bediening: Elektronisch
 • Ontdooisysteem koelkast: Automatisch
 • Ontdooisysteem diepvriezer: Automatisch
 • Aantal diepvriesladen: 3
 • NoFrost-systeem: Koelkast en diepvriezer
 • Aantal temperatuurzones: 2
 • Aantal verstelbare legplateaus in koelkast: 4
 • Aantal legplateaus in koelkast: 6
 • Alarmsignaal bij storing: Akoestisch
 • Kleur: Wit
 • EAN-code: 8003437052194
 • Lengte aansluitkabel (cm): 245
 • Meer weten
Prestaties
 • Energie-efficiëntie-index: E
 • Gemiddeld jaarlijks energieverbruik in kilowattuur per jaar (kWh/a): 257
 • Aantal sterren: 4
 • Bewaartijd bij stroomuitval (h): 9
 • Aansluitwaarde (W): 140
 • Stroomafname (A): 16
 • Functie snel koelen: Ja
 • Snelvriesfunctie: Ja
 • Akoestische geluidsemissies: 32
 • Meer weten
Documenten
859991661130
Space400 - Whirlpool WH SP70 T121 Koel-vriescombinatie - Inbouw
Vergelijken
0/4