SMP2 9010 C/NE/IXL

Whirlpool SMP2 9010 C/NE/IXL Inductie kookplaat - Inbouw - 10 kookzones

10 inductiezones. de FlexiCook technologie laat u meerdere zones samenvoegen, ideaal voor grotere potten en pannen. Slidercontrole, voor een eenvoudige bediening. Kenmerken van deze Whirlpool inductiekookplaat: Een elegante technologie die de pan en niet de kookplaat verwarmt, energieverspreiding beperkt en perfecte kookresultaten biedt. Elektrisch.

Meer weten
Afmetingen
Hoogte (cm)
5.7
Breedte (cm)
86.0
Diepte (cm)
51.0
Nisdiepte (cm)
49.0
Maximale nisbreedte (cm)
84.2
Minimale nisbreedte (cm)
84.0
Productgegevens
Kleur
Zwart
Aantal kookzones/branders
10
Type kookplaat
Elektrisch
Positie bedieningspaneel
Voorzijde
Koop online Koop uw product online bij één van de volgende verdelers. Product niet beschikbaar

Wenst u meer informatie?

Whirlpool 6TH SENSE technologie

6TH SENSE technologie

Het ingenieuze geheim voor uitmuntende kookprestaties, zonder enige moeite

De nieuwe inductiekookplaat met 6TH SENSE technologie van Whirlpool bepaalt de ideale temperatuur voor een verbluffend resultaat. 6TH SENSE biedt vier vooraf ingestelde functies voor elke kookzone: warmhouden, koken, smelten en sudderen. Selecteer gewoon de bereidingsmethode en de kookplaat stelt op basis van geavanceerde algoritmen automatisch de optimale temperatuur in.
De afbeelding heeft uitsluitend tot doel de functionaliteit van het product te illustreren.
Het product op de foto kan afwijken van het product dat door jou werd geselecteerd.
Whirlpool 6º SENTIDO

ChefControl

Geniaal & intuïtief

Met de ChefControl technologie bereid je elk gerecht altijd even perfect, en dat zelfs zonder het bedieningspaneel aan te raken. ChefControl verdeelt de kookplaat in drie warmtezones (van hoog naar laag) die automatisch geactiveerd worden. Zo laat je elk gerecht garen op verschillende temperaturen door simpelweg de pan over de kookplaat te schuiven. Flexibiliteit ten top! Met ChefControl gaar je gerechten eerst kort op hoge temperatuur en laat je ze daarna langzaam sudderen op lage temperatuur door de pan van de ene zone naar de andere te verplaatsen. Superhandig!
De afbeelding heeft uitsluitend tot doel de functionaliteit van het product te illustreren.
Het product op de foto kan afwijken van het product dat door jou werd geselecteerd.
Whirlpool power management

Power Management

Sublieme energie-efficiëntie

Met de functie Power Management stel je het maximale vermogen van de kookplaat in, om zo het risico op overbelasting van de elektrische installatie van jouw woning te voorkomen.
De afbeelding heeft uitsluitend tot doel de functionaliteit van het product te illustreren.
Het product op de foto kan afwijken van het product dat door jou werd geselecteerd.
Productgegevens
 • Innovatie en technologie
 • Technische gegevens
 • Documenten
Innovatie en technologie
Grill Met de Grillfunctie kun je jouw gerechten tot in perfectie grillen dankzij de speciale hittedetector die de temperatuur continu in de gaten houdt. Meer weten
Moka De « Moka » functie is bedoeld voor het bereiden van koffie. Meer weten
Inductietechnologie Minder energie en toch sneller.
Inductietechnologie stuurt de hitte rechtstreeks door naar de pan. Op die manier gaat minder dan 10% van de energie verloren aan de omgeving en wordt 90% van de energie gebruikt om te koken.
Meer weten
FlexiFull De inductiekookplaat wordt één groot kookoppervlak, gemakkelijk te gebruiken. Potten en pannen van elk formaat kunnen overal op het volledig flexibele oppervlak worden neergezet. Meer weten
SmartSense Premium Ontdek 63 kookcombinaties. Met het nieuwe 6TH SENSE ondersteunende koken word je stap voor stap begeleid naar heerlijke gerechten. Meer weten
iXelium Langdurige glans.
De revolutionaire iXelium nanotechnologie behandeling beschermt je kookplaat tegen krassen en verzekert een perfecte glans. Het is makkelijk te reinigen: je hebt enkel water en een zachte doek nodig.
Meer weten
ChefControl Verdeelt de kookplaat in drie of vier kookzones en activeert ze tegelijkertijd op een vooraf ingesteld vermogensniveau. Pannen kunnen van de ene zone naar de andere worden verplaatst zonder interactie met het bedieningspaneel, waardoor gerechten op verschillende temperaturen kunnen bereid worden tijdens het kookproces. Voor maximale flexibiliteit! Meer weten
AssistedDisplay 65 kookcombinaties beschikbaar.
Je wordt stap voor stap begeleid naar heerlijke gerechten. De intelligente sensoren stellen voor elk recept automatisch de ideale temperatuur en kooktijd in, van de meest delicate tot de meest complexe recepten, voor elke keer weer een perfect resultaat.
Meer weten
Eco Booster Slim besparen.
Met de functie 'Eco Booster' bespaar je tot wel 10% aan energie (vergeleken met de standaard booster). Eco Booster combineert het juiste vermogen, de juiste tijd en de juiste energie die nodig zijn om water te koken binnen 9 minuten en schakelt daarna automatisch terug naar een lager vermogen om het water op kooktemperatuur te houden.
Meer weten
Smelten Perfect koken op lage temperatuur.
Met de smeltfunctie kun je koken op een zeer lage temperatuur, ideaal voor het smelten van chocolade, boter of voor het bereiden van lichte, delicate sauzen.
Meer weten
Warmhouden Altijd een warme maaltijd.
De warmhoudfunctie houdt je gerecht warm.
Meer weten
Sudderen Perfect sudderen.
Met de sudderfunctie kun je gerechten bereiden die een traag bereidingsproces vereisen zodat het gerecht sappig en mals blijft.
Meer weten
Bedieningsknoppen aan de voorzijde Het bedieningspaneel bevindt zich aan de voorzijde van de kookplaat. Meer weten
Slider Intuïtief koken.
Met de intuïtieve tiptoetsbediening pas je het vermogen per kookzone aan, terwijl een eenvoudig display jou in één oogopslag toont welke kookzones in werking zijn.
Meer weten
Power Management Zeer energiezuinig.
Met de functie Power Management kun je het maximale vermogen van de kookplaat instellen om zo het risico van overbelasting binnen je woning te voorkomen.
Meer weten
6TH SENSE functies Altijd succesvol koken dankzij de 4 speciale vooraf ingestelde functies - tot 4 per kookzone. Selecteer gewoon de functie en de inductiekookplaat past automatisch het vermogen aan dat het beste past bij de gekozen kookmethode. Meer weten
Koken Automatische functie "Koken" Meer weten
Touch Control Koken met één druk op de knop. Met Touch Control bedien je je kookplaat met precisie. De sensorgestuurde vermogensregeling elimineert de 10 niveaus die gewoonlijk op de meeste draaiknoppen zitten. Bovendien is je kookplaat met Touch Control eenvoudiger te reinigen. Meer weten
Technische gegevens
Afmetingen
 • Hoogte (cm): 5.7
 • Breedte (cm): 86.0
 • Diepte (cm): 51.0
 • Nisdiepte (cm): 49.0
 • Maximale nisbreedte (cm): 84.2
 • Minimale nisbreedte (cm): 84.0
 • Meer weten
Technische specificaties
 • Type energie: Elektrisch
 • Aantal elektrische kookzones: 4
 • Aantal inductiezones: 10
 • Tijdschakelaar: Ja
 • Positie van bedieningspaneel: Voorzijde
 • EAN-code: 8003437602535
 • Uitvoering: Inbouw
 • Besturingssysteem: Elektronisch
 • Lengte aansluitkabel (cm): 170
 • Stroomafname (A): 46,5
 • Spanning aan indicator: Ja
 • Restwarmte-indicatoren: Individueel
 • Aan/uit schakelaar: Ja
 • Meer weten
Documenten
869991583490
Whirlpool SMP2 9010 C/NE/IXL Inductie kookplaat - Inbouw - 10 kookzones
Vergelijken
0/4