Whirlpool inbouwkoelkast

W Collection

Total NoFrost inbouwkoelkast

Ontdek een Total No Stress-leven dankzij de stilste Total NoFrost inbouwkoelkast op de markt*

*In de productcategorie koel-vriescombinaties. Test uitgevoerd op basis van de vergelijking van het geluidsniveau gerapporteerd door de concurrenten (november 2020).
Het uitzonderlijke design van de Whirlpool Total NoFrost inbouwkoelkast werd bekroond met een Red Dot Design Award 2022.
Reddot
BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Whirlpool Total NoFrost inbouwkoelkast, de stilste op de markt

ZenInverter technologie

Uiterst efficiënt, ongelooflijk stil

Stilte in huis speelt een belangrijke rol in ons algeheel welzijn. De nieuwe W Collection Total NoFrost inbouwkoelkast is uitgerust met de ZenInverter technologie die de efficiëntie maximaliseert en het geluidsniveau minimaliseert. De invertercompressor werkt op lage snelheid, met het laagst mogelijke geluidsniveau: met 32 dBA is deze koelkast de stilste Total NoFrost inbouwkoelkast op de markt.*
*In de productcategorie koel-vriescombinaties. Test uitgevoerd op basis van de vergelijking van het geluidsniveau gerapporteerd door de concurrenten (november 2020).
Lades Whirlpool Total NoFrost inbouwkoelkast

Total NoFrost technologie

Total No Stress voor je voedsel

De 6TH SENSE technologie en de Total NoFrost technologie zorgen samen voor de ideale bewaaromstandigheden voor je voedsel. De Metal MultiFlow verdeelt de koele luchtstroom gelijkmatig in de koelruimte, terwijl de speciale lades je de keuze bieden om delicate voedingswaren te bewaren naargelang hun specifieke behoeften en kenmerken. De combinatie van deze functionaliteiten draagt bij tot het creëren van de ideale plaats om allerlei soorten voedsel optimaal te bewaren.
Total No Stress voor het opbergen van je voedsel

Total No Stress voor het opbergen van je voedsel

Ruimte speelt een belangrijke rol bij het overzichtelijk opbergen van je voedsel. De nieuwe W Collection Total NoFrost koelkast biedt 10% extra ruimte* om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen. Geniet van volledige flexibiliteit voor het opbergen van je voedsel.
*Vergeleken met de modellen van 178 cm hoog.
Slimme oplossingen voor de perfecte indeling

2-in1 flessenhouder

De 2-in-1 flessenhouder maakt het mogelijk om zowel flessen als voedsel te bewaren op de legplaat. Bovendien is de flessenhouder verwijderbaar, zodat je hem op elke legplaat kan plaatsen.

Flexibele binnendeur

Verplaatsbare halve deurrekjes om optimaal gebruik te maken van de ruimte in de binnendeur. Gemakkelijk opbergen en vlotte toegang tot elk item, inclusief hoge flessen, door eenvoudig de deurrekjes op de gewenste hoogte te plaatsen.

FlexiShelf+*

Een volledig inklapbare legplaat die het mogelijk maakt om hoge items op te bergen wanneer half ingeklapt of grote items wanneer volledig ingeklapt.

*Enkel beschikbaar op WHC18 T574 P.

2 speciale lades

2 speciale lades om je voedsel op de ideale temperatuur te bewaren. Ontdek hieronder meer over de MultiFreshBox en de FreshBox+.

EasyAccess lade in de diepvriezer

Een praktische, uitschuifbare lade in de diepvriezer voor een beter overzicht en gemakkelijke toegang tot het meest gebruikte voedsel dat je in de diepvriezer bewaart.

De meest intuïtieve technologie voor het bewaren van voedsel

MultiFreshBox
FreshBox+
FreshPad
MultiFreshBox in de Whirlpool Total NoFrost inbouwkoelkast
 • MultiFreshBox

  De lade kan aangepast worden om verschillende soorten voedsel te bewaren door eenvoudigweg aan de knop te draaien. Je kan kiezen uit drie speciale instellingen om specifieke voedingswaren perfect te bewaren - vis en vlees ~(+/-1°C), fruit en groenten ~(+/-3°C) of zuivel ~(+/-2°C).

FreshBox+ in de Whirlpool Total NoFrost inbouwkoelkast
 • FreshBox+

  Tot 15 dagen* blijven fruit en groenten vers. Deze lade, dankzij de geïntegreerde knop, maakt het mogelijk om de ideale luchtvochtigheidsgraad te selecteren om fruit en groenten optimaal te bewaren en hun versheid langer te behouden.

  *Gebaseerd op gewichtsverlies en visuele kwaliteit, rekening houdend met veelvoorkomend(e) fruit en groenten. Interne testprocedure.
FreshPad in de FreshBox+ in de Whirlpool Total NoFrost inbouwkoelkast
 • FreshPad

  FreshPad is een uitneembare onderlegger die in de FreshBox+ kan worden geplaatst. Dankzij de Microban Silver Shield®-coating wordt de groei van bacteriën tot 99,9%* verminderd, waardoor een gezondere en hygiënischere omgeving voor verse ingrediënten wordt gecreëerd om hun houdbaarheid te verbeteren.

  *Onafhankelijk getest door IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, UK) volgens ISO 22196.
Whirlpool Total NoFrost inbouwkoel-vriescombinatie

Elegant design, superieure prestaties

Het design van de W Collection Total NoFrost inbouwkoelkast is opgefrist met volledige aandacht voor details, voor een naadloze integratie in elke keuken. Met innovatief geïntegreerd Push to Open* mechanisme voor greeploze keukens. Prestaties zijn nog nooit zo stijlvol geweest.
*Enkel beschikbaar op WHC18 T574 P.

De DelixBox lade is niet beschikbaar in het Whirlpool Belux gamma.