Whirlpool Amerikaanse koelkast 4-deurs W Collection

DIT PRODUCT IS NIET MEER ACTUEEL.

Amerikaanse koelkast

33% meer ruimte voor uw fruit en groenten*

*Rekening houdend met de capaciteit van het Convertible Space-compartiment ingesteld op 4°C.
Het uitzonderlijke design van de Whirlpool Amerikaanse koelkast werd bekroond met een iF Design Award 2020.
IF 2020
Whirlpool Triple NoFrost technologie Amerikaanse koelkast

Triple NoFrost technologie

Drie onafhankelijke NoFrost-systemen creëren de ideale ijsvrije omgeving om fruit en groenten tot 15 dagen vers te bewaren, overal in de koelkast en in het Convertible Space-compartiment*, zelfs onverpakt.
*Gebaseerd op gewichtsverlies en visuele kwaliteit, rekening houdend met veelvoorkomend(e) fruit en groenten. Interne testprocedure met het Convertible Space-compartiment ingesteld op 4°C.
Whirlpool Amerikaanse koelkast met open deuren
Ideale luchtvochtigheid van 80%
in de hele koelkast voor ideale bewaaromstandigheden

Tot 15 dagen
blijven fruit en groenten overal in de koelkast vers

Geen vermenging van geuren
tussen de koelkast en de diepvriezer
Whirlpool elegant design Amerikaanse koelkast 4-deurs

Een strak en elegant design

Het elegante design van deze 4-deurs Amerikaanse koel-vriescombinatie past in elke keuken. Met zijn strakke lijnen, coole zwarte coating en matzwart interieur is dit dé blikvanger in de keuken. Bovendien is het strakke design doorgetrokken tot in detail, zoals de metalen randen en afwerking.

Whirlpool Zoom Convertible Space-compartiment

Convertible Space-compartiment:
van diepvriezer naar koelkast met één druk op de knop

Een volledig aanpasbaar compartiment dat het mogelijk maakt om de perfecte omgeving te creëren voor elk type voedsel, met 33% extra ruimte voor fruit en groenten* indien nodig.

Het is mogelijk om uit verschillende temperaturen te kiezen. Of het nu gaat om een ​​verjaardagstaart, vers fruit gekocht op de lokale markt of vlees en vis voor een barbecue met vrienden, het Convertible Space-compartiment biedt de ideale temperatuur: van -22°C tot +10°C.

-22°C traditionele diepvriezer, -12°C ijs en desserts, -7°C wekelijkse gerechten, 0°C vers vlees en verse vis, +4°C vers fruit en verse groenten, +10°C wijn.
*Rekening houdend met de capaciteit van het Convertible Space-compartiment ingesteld op 4°C.
Whirlpool Zoom ijs- en waterdispenser

Water- en ijsdispenser

De water- & ijsdispenser is ingebouwd in de deur. Niet alleen kunt u kiezen tussen ‘crushed ice’ en gewone ijsblokjes, de dispenser serveert probleemloos tot 1,5 kg ijs per dag.
Whirlpool PureControl technologie

PureControl

De PureControl-technologie vermindert onfrisse geuren en voorkomt de groei van bacteriën in de koelkast. Dit innovatief systeem geeft ozon vrij voor meer hygiëne en een betere luchtkwaliteit in de koelkast.
Whirlpool inverter compressor 20 jaar garantie

6TH SENSE inverter compressor

De 6TH SENSE inverter compressor herstelt de ideale temperatuur moeiteloos waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd, in tegenstelling tot een conventionele compressor.


De compressor biedt een hogere betrouwbaarheid en een langere levensduur met maar liefst 20 jaar garantie.
Technologieën

Intuïtieve display

De high-definition display met touchscreen geeft gepersonaliseerde aanbevelingen en zorgt voor een snelle en moeiteloze interactie met het apparaat.

EasyAccess lade

Vind het voedsel dat u het meest gebruikt direct terug. Een speciale lade die naar buiten schuift voor een beter zicht en gemakkelijke toegang tot het meest gebruikte voedsel dat in de diepvriezer wordt bewaard.

FreshBox

De koelkast is uitgerust met speciale lades om voedsel te bewaren volgens uw persoonlijke behoeften, waarbij altijd de beste bewaaromstandigheden worden gegarandeerd: twee grote FreshBox-lades bieden ruimte om de versheid van uw groenten en fruit maximaal te bewaren.