Whirlpool gaskookplaat

W Collection

Gaskookplaat

9 manieren om perfecte resultaten te verkrijgen

Whirlpool Zoom bedieningsknop 9 vlamniveaus

MultiLevel Flame

9 niveaus voor eindeloze mogelijkheden

Whirlpool introduceert de nieuwe W Collection gaskookplaat met MultiLevel Flame.

Dankzij de verbeterde vlamcontrole, kun je altijd het ideale vlamniveau instellen door simpelweg te kiezen uit 9 vooraf ingestelde vlamniveaus voor verschillende kookmethodes.
Bain-marie & warmhouden
Sudderen en stoven
Roerbakken en grillen
Bakken en braden
Koken
Whirlpool gasbrander bain-marie
 • VLAMNIVEAU 1-2

  Ideaal om boter zacht te maken, voorzichtig chocolade te smelten au bain-marie, kleine porties te ontdooien, rijstgerechten smeuïg te maken.

Sudderen gasbrander
 • VLAMNIVEAU 3-4

  Het perfecte niveau voor slowcooking-bereidingen (rijst, sauzen, braadstukken, vis) met vocht (water, wijn, bouillon) en om pasta smeuïg te maken en zachtjes aan de kook te houden.

Grillen op gasbrander
 • VLAMNIVEAU 7-8

  Ideaal om dicht te schroeien, een bereiding te starten, diepvriesproducten te bakken, vlees en vis te grillen, om goed aan de kook te houden.

Bakken gasbrander
 • VLAMNIVEAU 5-6

  Ideaal om te sauteren, om groenten te stoven, om lang te koken, om accessoires voor te verwarmen, om gerechten te koken tot ze smeuïg zijn.

Koken op gasbrander
 • VLAMNIVEAU 9

  Ideaal om snel water aan de kook te brengen, vloeistoffen op te warmen of snel de temperatuur van gerechten te verhogen.

Whirlpool Zoom FlexiFlame

FlexiFlame

Dankzij de FlexiFlame-technologie kunnen beide branderringen met een enkele knop worden bediend, waarbij het vermogen van 0,4 kW tot 5 kW wordt aangepast voor krachtige en gelijkmatige warmte. Dankzij deze technologie kan alleen de kleinere ring worden gebruikt wanneer delicate ingrediënten voorzichtig moeten worden gekookt of kunnen beide ringen tegelijk worden aangestoken voor een extra krachtige vlam voor dichtschroeien of koken.
Whirlpool Zoom gietijzeren roosters

Gietijzeren roosters over de volledige breedte

Veiliger en flexibeler koken. Het ontwerp van de pannendragers biedt een veilige en stevige ondersteuning voor uw potten en pannen. Geniet van totale balans en flexibiliteit tijdens het koken: verplaats of schuif potten en pannen moeiteloos van de ene brander naar de andere, zonder het risico op krassen of roest.
Whirlpool vlakbouw gaskookplaat

Vlakbouw

De W Collection gaskookplaat kan vlak worden geïnstalleerd om perfect uitgelijnd te zijn met het werkblad, waardoor een elegant geheel ontstaat dat het pure en essentiële design van de kookplaat versterkt.