Whirlpool W11 inbouwmicrogolfoven

W Collection

W11 Microgolfovens

Snel en gezond koken

BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Zoom TFT scherm van Whirlpool W11 inbouwmicrogolfoven

MySmartDisplay

De W11 Collection heeft een revolutionaire nieuwe Touch Control TFT 4.5" display voor een instinctieve navigatie, net zoals op je smartphone. Laat je stap voor stap door een culinaire assistent begeleiden : met een ruime keuze aan gerechten, zal hij optimale kookparameters aanbevelen om een perfect resultaat te garanderen.
Whirlpool Crispplaat met scampi's

Crisp

Van brood en taart tot vis en ontbijtgranen: een niet te evenaren krokant en goudbruin resultaat. Met deze functie krijg je dezelfde perfecte knapperige gerechten zoals in een traditionele oven, maar in een veel kortere bereidingstijd.
Zoom CrispFry functie in de Whirlpool W11 inbouwmicrogolfoven

CrispFry

Goudbruin en gezond frituren zonder toegevoegde olie door de gelijkmatige microgolven van de 3D-technologie.
Zoom Turbo hete lucht functie in de Whirlpool W11 inbouwmicrogolfoven

Turbo hete lucht

Een echte kook- en bakervaring. De ventilator blaast de warmte uniform in de ovenruimte. Dankzij het krachtige verwarmingselement en de ventilator worden dezelfde resultaten bereikt als in een traditionele oven.
Resultaat Steam&Boil functie in de Whirlpool W11 inbouwmicrogolfoven

Steam&Boil

Gezondere en smaakvollere recepten met dank aan de natuurlijke kracht van stoom en de aansluitende set accessoires.
TECHNOLOGIEËN

Reheat&Defrost

De gelijkmatige microgolven zorgen voor snelle en gelijkmatige ontdooiing en behouden optimaal de textuur, kleur en smaak van het voedsel.

3D systeem

Het innoverende 3D systeem regelt de verdeling van de microgolven. De microgolven bewegen in een driedimensionaal patroon om de warmte gelijkmatig in de oven te verspreiden zodat het voedsel gelijkmatig gaart, zonder hete of koude plekken en zonder dat je het gaarproces hoeft te onderbreken om in de schaal te roeren. Voortaan worden jouw gerechten steeds gelijkmatig ontdooid, opgewarmd en gegaard, voor snellere en betere resultaten.

Draaiplateau 40 cm

Het draaiplateau van 40 cm biedt voldoende ruimte voor schotels van verschillende groottes of zelfs meerdere glazen, kopjes of borden tegelijkertijd. De continue rotatiebeweging zorgt voor een gelijkmatige bereiding.

SoftClose deur

Dankzij het SoftClose-systeem is een lichte druk op de deur voldoende om de deur uit zichzelf te laten sluiten met een geruisloze en soepele beweging.

SmartClean

SmartClean houdt de microgolfoven kraaknet dankzij de kracht van de stoom. Giet gewoon een glas water in de stoomschaal en selecteer de reinigingscyclus. Achtergebleven vuil of vet wrijf je aan het einde van de cyclus weg met een vochtige doek. Dankzij de innovatieve SmartClean technologie is de microgolfoven grondig en efficiënt schoon in slechts 10 minuten, zonder achtergebleven geurtjes en zonder detergent.