LighthouseA red and white lighthouse
Micro-onde SUPREMECHEF

W Collection

Supreme Chef microgolfovens

Haute Cuisine bij u thuis

Een professionele kok aan uw zijde

Whirlpool stelt Supreme Chef voor. Deze nieuwe vrijstaande microgolfoven met een grote capaciteit van 33 liter zorgt voor professionele resultaten dankzij de DualCrisp technologie en optimaliseert uw kookervaring thuis.

Supreme Chef - Video BEKIJK DE VIDEO

Voor perfect kookgenot

Dankzij de intelligente 6TH SENSE technologie, kunt u een breed scala aan gerechten perfect bereiden zonder de noodzaak om de microgolfoven te programmeren. De microgolfoven selecteert zelf het vermogen en past het automatisch aan voor perfecte resultaten, ongeacht de oorspronkelijke temperatuur van het voedsel (rauw, ingevroren of vers) of het type voedsel dat u aan het koken bent.

Tarte cuisinée grâce à la fonction DualCrisp

DualCrisp

Onweerstaanbare knapperigheid. Ook aan de onderkant van uw gerechten.

Supreme Chef - Video BEKIJK DE VIDEO
Tarte cuite grâce au contrôle de la température

PrecisionBake

Perfecte kookresultaten dankzij een uiterst nauwkeurige temperatuurregeling per 5°C.

Zoom fonction CrispFry

CrispFry

Uw gefrituurde gerechten* lichter dan ooit, met 50% minder olie in vergelijking met traditionele kookmethodes. Dit dankzij de combinatie van de DualCrisp technologie, turbo hete lucht en de uiterst krachtige XXL grill.

*Op voorgefrituurde of gepaneerde gerechten.
Fonction vapeur DualSteam

DualSteam

Een exclusieve stoomschaal met twee aparte compartimenten, om smaakvermenging te voorkomen. Extra groot volume (2,7 liter) voor een volledig gestoomde maaltijd voor 3 personen. En er is meer: u kan het accessoire ook gebruiken om pasta, rijst en tal van andere ingrediënten te koken!

Zoom bandeau de commande

XXL Grill

Mooi goudbruin aan de buitenkant en mals vanbinnen met de XXL grill. Een professioneel verwarmingselement dat de volledige ovenruimte bedekt.