W11 stoomoven van Whirlpool

W Collection

W11 Stoomoven

Alles is beter met stoom

SteamSense+ cake op een bord

Delicaat, krokant, sappig en gezond - vier stoomniveaus voor perfecte resultaten

Ontdek de stoomoven uit de W11 Collection met SteamSense+.
Vier verschillende stoomniveaus zorgen ervoor dat jouw favoriete gerechten altijd perfect worden bereid.
SteamSense+ steak op een bord

SteamSense+

Door te koken met 100% stoom komen alle smaken optimaal tot hun recht, waardoor het mogelijk wordt om gezonde maaltijden te bereiden met behoud van voedingsstoffen, vitamines en mineralen.
Zachter
Krokanter
Malser
Gezonder
LAAG STOOMNIVEAU - 25%
 • Zachter
  Laag stoomniveau 25%: brood en gebak

  Het eerste stoomniveau is perfect voor het bakken van brood en cake met een egaal krokant korstje.

GEMIDDELD STOOMNIVEAU - 50%
 • Krokanter
  Gemiddeld stoomniveau 50%: vlees

  Met dit stoomniveau bereik je uitzonderlijke resultaten: krokant aan de buitenkant en zacht vanbinnen. In het bijzonder geschikt voor het bereiden van suprême van kip, parelhoen, rosbief en groenten gevuld met vlees.

HOOG STOOMNIVEAU - 75%
 • Malser
  Hoog stoomniveau 75%: vis

  Het hoge stoomniveau is het meest geschikt voor het bereiden van vis voor de meest malse resultaten.

MAXIMUM STOOMNIVEAU - 100%
 • Gezonder
  Maximum stoomniveau 100%

  Gezonde en smakelijke maaltijden. Het niveau van 100% stoom brengt de volle smaken en aroma's van de bereide gerechten naar voren en behoudt hun voedingswaarden, vitamines en mineralen. Ideaal voor gestoomde groenten en vis, fruit, rijst en granen.

Komora piekarnika parowego z systemem drenażu pary

Drainagesysteem

Dankzij een innovatief systeem wordt het water rechtstreeks in de container van de stoomgenerator gepompt om het proces snel en intuïtief te laten verlopen. De stoom wordt vervolgens in de ovenruimte geïnjecteerd zodat voedsel wordt bereid met optimaal behoud van de originele smaak en de waardevolle voedingsstoffen.
Piekarnik parowy z kolorowym wyświetlaczem dotykowym

MySmart Display

De W11 Collection heeft een revolutionaire nieuwe Touch Control TFT 4.5" display voor een instinctieve navigatie, net zoals op jouw smartphone. Laat je stap voor stap door een culinaire assistent begeleiden : met een ruime keuze aan gerechten, zal hij optimale kookparameters aanbevelen om een perfect resultaat te garanderen.
Zoom sonde MultiSence

4-punts kerntemperatuurmeter MultiSense

De nieuwe gepatenteerde kerntemperatuurmeter MultiSense controleert de temperatuur op 4 verschillende punten voor een ultieme kooknauwkeurigheid en perfecte resultaten. De zelfdragende structuur kan gebruikt worden voor vlees en vis, maar ook voor brood en gebak.
Wnętrze komory piekarnika parowego i 4 potrawy na półkach

Cook4

Bereid tot 4 verschillende gerechten tegelijkertijd: geen mix van geuren en maximale flexibiliteit.
TECHNOLOGIEËN

Telescopische rails

De uitschuifbare telescopische rails met automatische blokkering zorgen voor het gemakkelijk hanteren en uitnemen van hete en zware schotels, zonder gevaar voor kantelen of verbranden. De rails zijn verwijderbaar en kunnen op elk niveau geïnstalleerd worden.

SoftClose ovendeur

Dankzij het SoftClose-systeem is een lichte druk op de deur voldoende om de deur uit zichzelf te laten sluiten met een geruisloze en soepele beweging.

Pyrolyse

Wanneer de zelfreinigende functie is ingesteld, wordt binnenin de pyrolyse oven een extreem hoge temperatuur bereikt (ongeveer 470°C), waardoor alle voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een vochtige doek.