Whirlpool inductiekookplaat

W3 - W5 Inductiekookplaten

Intuïtief koken en tijd voor jezelf

BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Koken met de Whirlpool inductiekookplaat

Het is belangrijk om tijd vrij te maken voor de dingen waar we het meest van houden.

We weten hoe belangrijk het is om tijd te besteden aan dingen waar we van genieten.
Daarom is de nieuwe inductiekookplaat van Whirlpool ontworpen om jouw tijd zo goed mogelijk in te vullen en perfect bij jouw leven te passen. De inductiekookplaat heeft geen ingewikkelde functies: alleen die functies die intuïtief en nuttig zijn.
Warmhouden
Smelten
Sudderen
Koken
Zoom fonction "garder au chaud"
 • Warmhouden
  Hou je gerecht warm en lees nog snel dat spannend hoofdstuk

  Je eten blijft warm met slechts één vingeraanraking. Na het koken houdt de Warmhoudfunctie je gerechten op de ideale temperatuur, zonder dat ze aanbakken.

Zoom fonction "faire fondre"
 • Smelten
  Laat boter smelten terwijl je naar je favoriete muziek luistert

  Smelt de ingrediënten met slechts één vingeraanraking. De smeltfunctie zorgt ervoor dat delicaat voedsel, zoals chocolade en boter, op de ideale temperatuur smelten zodat verbranden of vastplakken wordt vermeden.

Zoom fonction "mijoter"
 • Sudderen
  Laat je gerecht sudderen en zorg voor die finishing touch voor een intiem etentje

  Langzaam koken zonder te verbranden. De sudderfunctie is ideaal voor slowcook-gerechten. Het vocht verdampt langzaam, waardoor het voedsel sappig blijft en niet in de pot of pan blijft plakken.

Zoom fonction "bouillir"
 • Koken
  Laat je voedsel koken en geniet van de bubbels

  Kook water en houd het aan de kook. De kookfunctie houdt alles onder controle en verwarmt het water efficiënt zodat overkoken of verspilling van energie voorkomen worden.

Maximale flexibiliteit

ConnexionZone
FlexiCook
FlexiSide
ChefControl
Zoom fonction "ConnexionZone"
 • ConnexionZone
  Koppelt twee kookzones aan elkaar voor grotere pannen

  ConnexionZone biedt grote potten en pannen de perfecte ruimte. Twee verschillende kookzones kunnen apart gebruikt worden of eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld wanneer je grote pannen wilt gebruiken.

Zoom fonction "FlexiCook"
 • Flexicook
  Beheer twee kookzones als één flexibele zone met hetzelfde warmteniveau

  FlexiCook maakt flexibel gebruik van de gecreëerde ruimte door twee kookzones met hetzelfde warmteniveau te combineren. De kookzone van FlexiCook blijft actief door de pot op het gebied te verplaatsen, ofwel door de zone voor de helft te gebruiken of volledig.

Zoom fonction "FlexiSide"
 • Flexiside
  Combineer kookzones voor maximale flexibiliteit

  FlexiSide maximaliseert de flexibele ruimte en creëert een gelijkmatige warmteverdeling dankzij 4 inductoren. Kookzones kunnen apart worden gebruikt of verticaal aan elkaar worden gekoppeld, zodat pannen overal kunnen worden gezet en verplaatst.

Zoom fonction "ChefControl"
 • Chefcontrol
  Ga van hoge naar lage temperatuur door de pan te verschuiven

  ChefControl verdeelt de kookplaat in 3 verschillende warmtezones en activeert deze automatisch afhankelijk van de positie van de pot of pan. Potten en pannen kunnen van de ene kookzone naar de andere worden verplaatst, zodat gerechten op verschillende temperaturen kunnen blijven koken. ChefControl biedt een hele kookcyclus, van hoge tot lage temperatuur, waarbij de pan gewoon over het oppervlak kan worden geschoven.

Een ontwerp dat zonder problemen past

Zoom plaque induction

Eenvoudig te vervangen

Aanpassingen of wijzigingen zijn niet nodig.
De inductiekookplaat van 60-65 cm past perfect in de standaard gasuitsparing.*


Power Management

Je kunt gemakkelijk overschakelen op inductie zonder dat dit invloed heeft op het elektrische systeem: het kookplaatvermogen, ingesteld op 7,2 kW, kan eenvoudig worden ingesteld op 2,5 kW, 4 kW of 6 kW.

*Voor een uitsparing van een gaskookplaat van 480x560 mm.
EENVOUDIGE INSTALLATIE

0-Gap

Dankzij de 0-Gap-structuur kan de inductiekookplaat direct op het werkblad gelegd worden (slechts een opening van 0,5 mm).

Geen ventilatie aan de voorkant

Vereist geen ruimte onderin voor ventilatie aan de voorkant en er zijn geen beperkingen op het gebied van esthetiek.

Minimale dikte van het werkblad

De minimale dikte van het werkblad bedraagt 12 mm indien er een lade onder zit en 28 mm voor installatie boven een oven.
Andere kenmerken

Overzichtelijk en rechtstreeks toegankelijk

De nieuwe gebruikersinterface zorgt voor intuïtievere interactie met de kookplaat en deelt de kookzones op een logische manier in zodat je de bediening van elke zone goed begrijpt. De kookplaat bedienen wordt zelfs nog eenvoudiger dankzij een directe toegang tot de vermogensniveaus.

iXelium-behandeling

Schoonheid en functionaliteit komen samen in een revolutionair, minimalistisch ontwerp. iXelium, de innovatieve oppervlaktebehandeling voor glas, garandeert een superieure glans die lang blijft. Dankzij de iXelium-coating is het volledig glazen oppervlak van de kookplaat zeer goed bestand tegen krassen en chemicaliën, en is het heel gemakkelijk schoon te maken. Elegante eenvoud voor een uitgesproken hoogwaardige uitstraling.
Whirlpool inductiekookplaat en GreenPan set

Van 1 mei 2024 t.e.m. 30 september 2024

Gratis GreenPan set ter waarde van € 134,90

Koop een Whirlpool inductiekookplaat en ontvang een GreenPan set.*

*Lees de voorwaarden.