W7 Collection inbouwapparaten van Whirlpool

W Collection

W7 Microgolfoven

Ontdek een tijdloze klassieker

Design W7 Collection oven en microgolfoven van Whirlpool
De W7 Collection inbouwapparaten zijn een inspirerende combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie.
Hoogwaardig glas in combinatie met de glans van roestvrij staal is de ideale oplossing voor moderne keukens.
Uitgerust met intuïtieve, eenvoudig te gebruiken functies passen alle W7 Collection inbouwapparaten bij elkaar dankzij een uniform design voor een prachtige visuele harmonie en een exclusieve, elegante look.

Kies een gerecht, met de 6TH SENSE technologie bereik je steeds perfecte resultaten!

De W7 Collection is uitgerust met de unieke 6TH SENSE technologie van Whirlpool die garant staat voor maximale resultaten met minimale inspanning. De slimme 6TH SENSE sensoren en de intuïtieve functies doen het denkwerk voor jou, waardoor je meer uit je apparaten kunt halen dan je ooit had kunnen denken.

Snel en gezond koken

Speciale functies voor een efficiënte en voortreffelijke keuken.

Crisp

Crisp

Van brood en taart tot vis en granola: een niet te evenaren krokant en goudbruin resultaat. Met Crisp krijg je dezelfde perfecte knapperige gerechten zoals in een traditionele oven, maar in een veel kortere bereidingstijd.
Zoom fonction Crisp Fry

CrispFry

Goudbruin en gezond frituren zonder toegevoegde olie door de gelijkmatige microgolven van de 3D-technologie.
Zoom fonction chaleur pulsé

Turbo hete lucht

Een echte kook- en bakervaring. De ventilator blaast de warmte uniform in de ovenruimte. Dankzij het krachtige verwarmingselement en de ventilator worden dezelfde resultaten bereikt als in een traditionele oven.
Zoom fonction Steam&Boil

Steam&Boil

Gezondere en smaakvollere recepten met dank aan de natuurlijke kracht van stoom en de aansluitende set accessoires.
ANDERE FUNCTIES

Reheat&Defrost

De gelijkmatige microgolven zorgen voor snelle en gelijkmatige ontdooiing en behouden optimaal de textuur, kleur en smaak van het voedsel.

3D systeem

Het innoverende 3D systeem regelt de verdeling van de microgolven. De microgolven bewegen in een driedimensionaal patroon om de warmte gelijkmatig in de oven te verspreiden zodat het voedsel gelijkmatig gaart, zonder hete of koude plekken en zonder dat je het gaarproces hoeft te onderbreken om in de schaal te roeren. Voortaan worden je gerechten steeds gelijkmatig ontdooid, opgewarmd en gegaard, voor snellere en betere resultaten.

Draaiplateau 40 cm

Het draaiplateau van 40 cm biedt voldoende ruimte voor schotels van verschillende groottes of zelfs meerdere glazen, kopjes of borden tegelijkertijd. De continue rotatiebeweging zorgt voor een gelijkmatige bereiding.

SoftClose deur

Dankzij het SoftClose-systeem is een lichte druk op de deur voldoende om de deur uit zichzelf te laten sluiten met een geruisloze en soepele beweging.

SmartClean

SmartClean houdt de microgolfoven kraaknet dankzij de kracht van de stoom. Giet gewoon een glas water in de stoomschaal en selecteer de reinigingscyclus. Achtergebleven vuil of vet veeg je aan het einde van de cyclus weg met een vochtige doek. Dankzij de innovatieve SmartClean technologie is de microgolfoven grondig en efficiënt schoon in slechts 10 minuten, zonder achtergebleven geurtjes en zonder detergent.

Tips en advies

Hier vind je nuttige informatie over het gebruik van je microgolfoven.