Whirlpool Supreme Clean vaatwasser

W Collection

Supreme Clean vaatwasser 60cm

Uitstekende prestaties in elke fase van de afwascyclus

BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Whirlpool Supreme Clean vaatwasser met PowerClean Pro

PowerClean Pro

Extra reinigingskracht met + 30%* krachtigere waterstralen

Extra reinigingskracht voor zelfs het hardnekkigste vuil. De krachtige waterstralen aan de achterzijde zorgen voor uitstekende reinigingsprestaties. De PowerClean Pro-technologie verwijdert het hardnekkigste vuil uit potten en pannen voor schitterende afwasresultaten, zonder vooraf met de hand te schrobben of af te wassen.
*Drukmeettest uitgevoerd op vaatwassers met PowerClean Pro-technologie versus een standaard onderste sproeiarm.
Whirlpool Supreme Clean vaatwasser met 30% meer ruimte

Geoptimaliseerd Space Management

De pannenhouders, die zich in de PowerClean-zone bevinden, bieden flexibiliteit bij het plaatsen van potten en pannen van verschillende afmetingen, waardoor er 30% meer ruimte* is voor andere vaat. Zo vind je altijd de ideale laadcombinatie.
*Percentage berekend versus de laadruimte in het onderste rek op modellen uit dezelfde Whirlpool-reeks zonder de PowerClean Pro-oplossing.
Whirlpool Supreme Clean vaatwasser met NaturalDry

NaturalDry

Maximale droogresultaten
Tot +70% betere resultaten,
-15% energieverbruik*


NaturalDry is een automatisch deuropeningssysteem dat zorgt voor het gelijkmatig drogen van de vaat met de kracht van natuurlijke lucht.
Dankzij de automatische besturing gaat de deur op het einde van het programma open als de temperatuur in de machine aanzienlijk is verlaagd, zodat de natuurlijke lucht de vaatwasser binnenkomt en de vaat wordt gedroogd met uitstekende resultaten en een grote energiebesparing.
*Gebaseerd op gemiddelde droogresultaten en het respectieve energieverbruik van een Whirlpool integreerbare vaatwasser met 2 rekken en NaturalDry, met een gecombineerde belading inclusief kunststof, glas, staal en porselein in vergelijking met een Whirlpool integreerbare vaatwasser met 2 rekken zonder NaturalDry. De resultaten van het droogresultaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de belading van de vaatwasser.
Whirlpool Supreme Clean vaatwasser met Glass Protect

Glass Protect

Een speciaal accessoire in het onderste rek en een speciaal programma zorgen voor uitstekende afwas- en droogresultaten voor glazen. Het accessoire is inklapbaar en geïntegreerd in het onderste rek om de ingenomen ruimte te minimaliseren én om 100% de ruimte vrij te maken als je het accessoire niet nodig hebt.
BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
OVERIGE KENMERKEN

Binnenverlichting

De briljante oplossing om het in- en uitladen te vergemakkelijken. De 4 LED-lampjes, geplaatst op strategische punten, verbeteren de zichtbaarheid in de vaatwasser.

15 couverts

De nieuwe Whirlpool vaatwassers bieden plaats aan maximaal 15 couverts dankzij het modulaire derde rek dat zorgt voor grote flexibiliteit bij elke beladingscombinatie.

Intuïtieve gebruikersinterface

De Premium-modellen zijn uitgerust met een Full Touch bedieningspaneel met duidelijke pictogrammen en directe toegang tot de afwascycli. Voor een intuïtieve en aangename bediening van de vaatwasser.