Afbeelding van 6th SENSE technologie whirlpool

Leef voortaan nog beter dankzij onze 6TH SENSE technologie

Onze 6TH SENSE technologie is ontwikkeld om je leven thuis makkelijker te maken, zodat je meer tijd overhoudt voor wat écht telt. Dankzij deze intelligente technologie zijn onze producten nog gebruiksvriendelijker. Ze verbeteren je welzijn thuis en zorgen keer op keer voor fantastische resultaten.

Deze exclusieve technologie past zich aan jouw behoeften aan, voor een topresultaat met een minimaal energieverbruik – keer op keer. De 6TH SENSE technologie zorgt voor alles, zodat jij je kunt concentreren op wat jij essentieel vindt. Zo waken wij over jouw welzijn. Ontdek onze intuïtieve oplossingen voor thuis.

Koken met 6TH SENSE

Whirlpool 6TH SENSE ovens

Whirlpool 6TH SENSE ovens

De Whirlpool 6TH SENSE oven is uitgerust met een geavanceerde technologie waarmee je gerechten met gemak kunt bereiden, door de kookparameters, de temperatuur en de tijd automatisch aan te passen, voor telkens weer perfecte resultaten.
Ontdek meer over onze ovens met 6TH SENSE technologie.
Whirlpool 6TH SENSE microgolfovens

Whirlpool 6TH SENSE microgolfovens

Dankzij de 6TH SENSE technologie stelt de microgolfoven automatisch de tijd en het vermogensniveau in voor het koken, ontdooien of opwarmen.
Ontdek onze microgolfovens met 6TH SENSE technologie.
Whirlpool 6TH SENSE inductiekookplaten

Whirlpool 6TH SENSE inductiekookplaten

Dankzij de 6TH SENSE technologie controleert de kookplaat het warmteniveau en past het aan om steeds perfecte kookresultaten te garanderen, zonder aanbranden, kleven of overkoken. Laat je inspireren en ontdek een geheel nieuwe manier van koken.
Ontdek onze inductiekookplaten met 6TH SENSE technologie.

Koelen met 6TH SENSE

Whirlpool 6TH SENSE koel-vriescombinaties

Whirlpool 6TH SENSE koel-vriescombinaties

De geavanceerde sensoren en de intuïtieve functies van de 6TH SENSE FreshControl technologie regelen continu de vochtigheidsgraad en de temperatuur in de gehele koelruimte voor langdurige versheid.
Ontdek meer over onze koel-vriescombinaties met 6TH SENSE technologie.
Whirlpool 6TH SENSE diepvriezers

Whirlpool 6TH SENSE diepvriezers

De 6TH SENSE technologie controleert de temperatuur in de diepvriezer en versnelt het invriezen alleen wanneer dat nodig is.
Ontdek onze diepvriezers met 6TH SENSE technologie.

Wassen met 6TH SENSE

Whirlpool 6TH SENSE wasmachines

Whirlpool 6TH SENSE wasmachines

Dankzij de 6TH SENSE technologie detecteert de wasmachine automatisch de hoeveelheid wasgoed en selecteert, afhankelijk van het type stof, de beste cyclusinstellingen om optimale wasprestaties te garanderen en de impact op energie, water en tijd te optimaliseren. Ontdek onze wasmachines met 6TH SENSE technologie.
Whirlpool 6TH SENSE droogkasten

Whirlpool 6TH SENSE droogkasten

Dankzij de 6TH SENSE technologie detecteren onze droogkasten het vochtgehalte in de trommel en passen ze de cyclustijd en de temperatuur aan, waardoor de gemiddelde cyclustijd wordt verkort en de kleding slechts zo lang wordt gedroogd als nodig is.
Ontdek onze droogkasten met 6TH SENSE technologie.

Vaatwassen met 6TH SENSE

Whirlpool 6TH SENSE vaatwassers

Whirlpool 6TH SENSE vaatwassers

De innovatieve 6TH SENSE technologie detecteren hoe vuil de vaat is om de afwascyclus te optimaliseren, waardoor energie, water en tijd worden bespaard en uitzonderlijke reinigingsresultaten worden gegarandeerd, elke keer weer, zonder voorspoelen.
Ontdek onze vaatwassers met 6TH SENSE technologie.