![](https://digitalassets-cdn.thron.com/api/v1/content-delivery/shares/xoxl70/contents/c12969ae-c0d6-4041-a89c-635dda2b52be/image/5cb81051-sophie_s_pita_chips_or_microwaved_tortillas-chef.jpg?w=400&q=85)
Recept gecreëerd door
Sophie Charlier
![Sophie's pita- of tortillachips in de microgolfoven ingredients](https://digitalassets-cdn.thron.com/api/v1/content-delivery/shares/xoxl70/contents/ad933c9d-5c9b-4eb0-a4db-67ee151bcd8b/image/5cb81051-sophie_s_pita_chips_or_microwaved_tortillas-wallpaper.jpg?w=400&q=85)
Ingrediënten
- Pitabroodjes of tortilla wraps 4
- Uienpoeder 1 theelepel
- Knoflookpoeder 1/2 theelepel
- Oregano 1 theelepel
- Zout 1 theelepel
- Chilivlokken 1 theelepel
Beschrijving
1. Meng de kruiden in een grote kom.
2. Snijd de pitabroodjes in 8 driehoeken.
3. Bedek de driehoekjes met de kruiden en leg ze verspreid op de Crispplaat.
4. Plaats 3 minuten in de microgolfoven met de Crispfunctie.
5. De kooktijd kan met 30 seconden variëren, afhankelijk van de dikte van de pita of tortilla wrap die je gebruikt.