Whirlpool Absolute inbouwmicrogolfoven

Absolute microgolfovens

Onberispelijk design en ultiem gebruiksgemak

De Absolute combimicrogolfoven AMW 9605 NB/IX werd door Testaankoop uitgeroepen tot Beste koop!
Best Buy
Pizza

Crisp

Van brood en taart tot vis en granola: een niet te evenaren krokant en goudbruin resultaat. Met Crisp krijg je dezelfde perfecte knapperige gerechten zoals in een traditionele oven, maar in een veel kortere bereidingstijd.
Whirlpool microgolfoven met bakplaat

Turbo hetelucht

De perfecte oplossing om taarten, meringues en gebak klaar te maken zoals in een traditionele oven. Het turbo heteluchtsysteem zorgt ervoor dat voorverwarmde lucht gelijkmatig in de ovenruimte circuleert dankzij een krachtige ventilator achterin de microgolfoven.
Een absoluut design voor een absolute schoonheid

Een absoluut design voor een absolute schoonheid

Geniet van het prachtige Absolute Line gamma met een intuïtief gebruik dankzij de 6TH SENSE Absolute programmeerknop, een vlekkeloos anti-fingerprint oppervlak en een prachtig design dat perfect aansluit bij de andere apparaten van het Absolute Line gamma.
ANDERE FUNCTIES EN KENMERKEN

Easy to Clean

Om je microgolfoven te reinigen, gebruik je gewoon een beetje warm water en een zachte doek: je hebt geen chemische producten of schoonmaakmiddelen nodig!

3D systeem

Het innoverende 3D systeem regelt de verdeling van de microgolven. De microgolven bewegen in een driedimensionaal patroon om de warmte gelijkmatig in de oven te verspreiden zodat het voedsel gelijkmatig gaart, zonder hete of koude plekken en zonder dat je het gaarproces hoeft te onderbreken om in de schaal te roeren. Voortaan worden jouw gerechten steeds gelijkmatig ontdooid, opgewarmd en gegaard, voor snellere en betere resultaten.

Reheat&Defrost

Met de Reheat- of Defrost-functies blijven textuur, kleur en voedingsstoffen behouden dankzij de gelijkmatig verdeelde microgolven. De Reheat functie laat je maaltijden serveren alsof ze vers klaargemaakt zijn, terwijl diepvriesproducten vers blijven smaken dankzij de snellere, gelijkmatigere Defrost functie.

Innovatie en design in één: zwart design of inox design

Absolute inbouwovens

Een perfect resultaat in een handomdraai: de Absolute ovens van Whirlpool

Voor een keuken met een onberispelijk design en ultiem gebruiksgemak biedt Whirlpool inbouwovens die perfect afgestemd zijn op de 6TH SENSE Absolute inbouwmicrogolfovens.