Absolute ovens

Absolute ovens

Perfecte resultaten in één eenvoudige beweging

Ovenschotel bereid in Whirlpool Absolute oven

Een functie voor ieder recept

Ervaar een unieke flexibiliteit tijdens het koken. Door te draaien aan de 6TH SENSE Absolute programmeerknop kunt u de juiste functie selecteren voor 6 vaak voorkomende voedselcategorieën: pasta, gevogelte, grote schotels (bijvoorbeeld grote stukken vlees), pizza, brood of gebak.
Cook 3

Cook 3

Bereid tot 3 verschillende gerechten tegelijkertijd zonder smaak- en geuroverdracht.
Ready2Cook

Ready2Cook

Perfecte kookresultaten zonder de oven voor te verwarmen dankzij Ready2Cook. U bespaart tijd en tot 20% energie.*
*Vergeleken met het gemiddelde energieverbruik van een gelijkwaardig Whirlpool-apparaat van klasse A.
Een absoluut design voor een absolute schoonheid

Een absoluut design voor een absolute schoonheid

Geniet van het prachtige Absolute Line gamma met een intuïtief gebruik dankzij de 6TH SENSE Absolute programmeerknop, een vlekkeloos anti-fingerprint oppervlak en een prachtig design dat perfect aansluit bij de andere apparaten van het Absolute Line gamma.
ANDERE FUNCTIES EN KENMERKEN

Comfort, comfort*

De volledig uitschuifbare geleiders maken het koken gemakkelijker. Zowel de stabiliteit als het design van de roosters zijn verbeterd. Zelfs de bakplaten zijn volledig vernieuwd om u betere kookresultaten te bieden. De bakplaat is de diepste bakplaat beschikbaar op de markt en is perfect geschikt voor speciale recepten.
*Beschikbaar op bepaalde modellen.

Pyrolyse reiniging*

Onberispelijke reiniging in een enkele beweging: de pyrolysetechnologie gebruikt een cyclus op hoge temperatuur waardoor voedselresten worden omgezet in as, dat vervolgens gemakkelijk kan verwijderd worden met een vochtige doek. De geventileerde deur, uitgerust met 4 isolatieglazen, garandeert een lage buitentemperatuur, voor meer veiligheid. *Beschikbaar op bepaalde modellen.

Creatief koken zonder grenzen

De 73 liter ovenruimte biedt u de mogelijkheid om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Geniet van meer flexibiliteit tijdens het koken dankzij de roosters die u op vijf verschillende niveaus kunt plaatsen.

Geluidloos sluiten

Met deze ovendeur is uw keuken nog stiller. Het speciale mechanisme in de deur vermijdt een hard geluid bij het sluiten van de deur.