Whirlpool wasmachine en Dash wasmiddel

PROMOTIE AFGELOPEN

6 maanden gratis Dash wasmiddel

Koop een Whirlpool wasmachine, was-droogcombinatie of toplader en ontvang 6 maanden gratis Dash wasmiddel.

Whirlpool Supreme Silence wasmachine

De stilste wasmachine*

Stilte is belangrijk wanneer u voor uzelf zorgt, wanneer u gefocust bent, wanneer u geniet van waardevolle momenten. De Whirlpool Supreme Silence wasmachine is ontworpen met stilte in gedachte en biedt uitstekende wasresultaten zonder de stilte in huis te verstoren.

*Op basis van de vergelijking van het geluidsniveau tijdens het zwieren gerapporteerd door de fabrikanten van frontloaders wasmachines van 8 kg-1400 tpm en meer (december 2020). Referentiemodellen beginnend met W6XW845.
100% frisheid*

100% frisheid*

Vergeet het wachten! Vergeet de was! Met FreshCare+ Steam kunt u de wasmachine laten draaien op elk gewenst moment en hoeft u zich geen zorgen te maken over het tijdstip dat u de wasmachine moet leegmaken. FreshCare+ Steam houdt uw kleding urenlang fris!

*De FreshCare+ Steam optie voorkomt dankzij de delicate kracht van stoom en zachte trommelbewegingen de verspreiding van slechte geuren (in de wasmachine) tot 6 uren na het einde van de wascyclus. De FreshCare+ Steam optie is niet combineerbaar met programma's speciaal voor delicate kleding of donsdekens.
Ontdek de buitengewone schoonmaakkracht van Dash Allin1 PODS

Ontdek de buitengewone schoonmaakkracht van Dash Allin1 PODS

Buitengewone schoonmaakkracht in één kleine pod. Ingrediënten blijven stabiel en gescheiden totdat ze de was bereiken. De innovatieve laag van Dash wastabletten lost op bij contact met water. Met Dash Allin1 Pods heeft u altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel.

Koop online Koop uw product online bij één van de volgende verdelers.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze actie?
Stuur een e-mail naar infolijn@promolife.be

 

 

 

 

 

Het Dash pakket bestaat uit min. 110 PODS, wat overeenkomt met een gemiddeld verbruik van 6 maanden.