Maak kennis met Pascal, de Whirlpool expert!

Onze expert Pascal heeft het antwoord op je vragen en laat zien hoe de Whirlpool technologieën werken.

1. FreshCare+ Steam wasmachine: onze expert Pascal legt de voordelen uit

We maken het allemaal wel eens mee. Je wasgoed is gewassen maar je laat het in de wasmachine liggen. Gevolg: je wasgoed gaat muf ruiken. Of je hebt kledij maar eventjes gedragen en die ruikt niet zo fris meer? Luister naar onze expert Pascal.

BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Whirlpool FreshCare+ Steam wasmachine

100% frisheid*

Vergeet het wachten! Vergeet de was! Met FreshCare+ Steam kan je de wasmachine laten draaien op elk gewenst moment en hoef je je geen zorgen te maken over het tijdstip dat je de wasmachine moet leegmaken. FreshCare+ Steam houdt je kleding urenlang fris!
*De FreshCare+ Steam optie voorkomt dankzij de delicate kracht van stoom en zachte trommelbewegingen de verspreiding van slechte geuren (in de wasmachine) tot 6 uren na het einde van de wascyclus. De FreshCare+ Steam optie is niet combineerbaar met programma's speciaal voor delicate kleding of donsdekens.

2. FreshCare+ droogkast: onze expert Pascal legt de voordelen uit

Whirlpool droogkasten zijn geen energievreters en dragen uitstekende zorg voor je wasgoed. Luister naar onze expert Pascal.

BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Whirlpool FreshCare+ droogkast

Uw kleding blijft fris tot 6 uren na het einde van de cyclus*

Bij gewone droogkasten moet u uw kleding onmiddellijk uit de machine halen zodra de cyclus beëindigd is om kreuken, onaangename geuren en mogelijk schade aan uw kleding te voorkomen. Dankzij de FreshCare+ droogkast is dit niet meer nodig. FreshCare+ houdt uw kleding fris tot 6 uren na het einde van de cyclus zodat u de machine kan uitladen op het moment dat u het beste past.
*FreshCare+ voorkomt tot 6 uren na het einde van de droogcyclus de verspreiding van slechte geuren (in de droogkast). Niet combineerbaar met programma's voor delicate kleding en met de droogniveaus Extra droog en Kastdroog.

3. Supreme Clean vaatwasser: onze expert Pascal legt de voordelen uit

Vuile potten en pannen krijg je niet proper in de vaatwasser? Of wel? Luister naar onze expert Pascal.

BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Uitstekende prestaties in elke fase van de afwascyclus

Uitstekende prestaties in elke fase van de afwascyclus

Betere droogresultaten en dat met minder energieverbruik? Dat is mogelijk dankzij NaturalDry, het nieuwe automatische deuropeningssysteem van de Whirlpool Supreme Clean vaatwasser.

4. Dual NoFrost koel-vriescombinatie: onze expert Pascal legt de voordelen uit

Vers fruit en verse groenten. Maar voor hoelang? Ontdek het samen met onze expert Pascal.

BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Whirlpool Dual NoFrost koel-vriescombinatie

Fruit en groenten blijven tot 15 dagen* vers

2 onafhankelijke NoFrost-systemen creëren de ideale ijsvrije omgeving om fruit en groenten overal in de koelkast vers te bewaren, zelfs onverpakt.
*Gebaseerd op gewichtsverlies en visuele kwaliteit, rekening houdend met veelvoorkomend(e) fruit en groenten. Interne testprocedure.

5. DualSteam en DualCrisp microgolfoven: onze expert Pascal legt de voordelen uit

In een microgolf kun je niet koken? Wat ons betreft kunnen we wel zeggen dat dankzij twee Whirlpool technologieën het perfect mogelijk is om te koken in de microgolfoven. 

BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Whirlpool W11 Collection microgolfoven

Prestaties en geavanceerd design

De W11 Collection microgolfoven is een culinaire assistent die jou stap voor stap begeleidt: met een ruime keuze aan gerechten, zal hij optimale kookparameters aanbevelen om een perfect resultaat te garanderen.
Whirlpool Supreme Chef vrijstaande microgolfoven

Een professionele kok aan uw zijde

Whirlpool stelt Supreme Chef voor. Deze vrijstaande microgolfoven met een grote capaciteit van 33 liter zorgt voor professionele resultaten dankzij de DualSteam en de DualCrisp technologie en optimaliseert jouw kookervaring thuis.

Nog meer video's bekijken?