Ravioli in tomatensaus

Voorbereiding
25 min

Koken
20 min

De saus wordt gemaakt door room te combineren met tomatenpuree, ook wel "Sugo Rosa" genoemd. Lekker bij diverse soorten ravioli.

Ingrediënten

  • een snufje zout
  • 1 ui
  • 500 g ravioli
  • 1 fles tomatensaus
  • 1 pakje, een scheutje room, olie
  • enkele balsamico bladeren

Beschrijving

Stap 1.Bak de ui in de olie gedurende 2 minuten in een pyrex schotel in de microgolfoven op maximaal vermogen.

Stap 2.Voeg zout en basilicum toe aan de tomatensaus, bedek de schotel en bak gedurende 10 minuten in de microgolfoven op maximaal vermogen.

Stap 3.Voeg de room toe en bak gedurende 4 minuten in de microgolfoven op maximaal vermogen.

Stap 4.Voeg de ravioli toe aan de saus en bak gedurende 4 minuten in de microgolfoven op maximaal vermogen.

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->